Léto s Lokomotivou – 28. ročník

příměstský sportovní tábor v Trutnově


Tělovýchovná jednota Lokomotiva Trutnov pořádala již 28. ročník příměstského sportovního tábora „Léto s Lokomotivou". Tábor probíhal tradičně posledních 14 dní prázdnin a zúčastnilo se ho na 90 dětí z Trutnova a okolí.

tn P1080243

 

V průběhu tábora si děti vyzkoušely jak více, tak méně známé sporty, které tělovýchovná jednota nabízí – judo a sebeobranu, lezení na horolezecké stěně, stolní tenis, atletiku, míčové hry, bruslení, orientační běh, americký fotbal. Vůbec poprvé byly do programu tábora zahrnuty kuželky a v prvním týdnu tábora i jízda na koních. Veškeré aktivity probíhaly pod vedením zkušených trenérů z oddílů trutnovské Lokomotivy.
Rozmary počasí nám bohužel tentokrát nedovolily navštívit koupaliště, ale náhradou za to nám byla vířivka a sauna na fotbalovém stadionu.

tn P1080479

V průběhu druhého týdne děti navštívily Hasičský záchranný sbor v Poříčí, kde měly možnost seznámit se s každodenní prací hasičů. Dozvěděly se, jak postupují při požárech nebo autonehodách, a některé věci si mohli vyzkoušet sami, jako například stříhání hydraulickými nůžkami na plech. Nechyběla ani možnost projít si hasičské auto. Tato návštěva byla pro děti jistě přínosná, jelikož mohly lépe pochopit práci hasičů.
Stejně jako v minulých ročnících soutěžily děti jak o individuální trofeje, tak o umístění v soutěži týmů. Slavnostní ukončení, předání cen a diplomů proběhlo vždy v pátek na závěr tábora v areálu Na Nivách.
Věříme, že si děti z obou turnusů odnesly spoustu zážitků, inspirací a nových kamarádství a že se s mnohými uvidíme i příští rok.

 

Fotogalerie I. týden

Fotogalerie II. týden 

 

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965