Grand Prix Ostrava - Český pohár v judu

O víkendu 11. - 12. 2 se konal v Ostravě Český pohár  v judu. První kolo kvalifikačního turnaje pro Přebor České republiky navštívili i judisté z Trutnova. Mladší žáci Petr Kudrna, Radim Vacek a Antonín Lonk, bojovali o nominaci na PČR velmi dobře.

judo-04-2012_m

                                Judisté s trenérem Robertem Gottwaldem v Ostravě


Petr Kudrna, vybojoval bronz ! Potřebné štěstí se na Péťu usmálo již při vážení."S odřenýma ušima" se dostal do kategorie do 30kg. Zde mohl bojovat s lehčími soupeři až o tři kilogramy. Další štěstíčko se na Petra usmálo při losu. V této váze se potkal lichý počet závodníků. Petr byl nasazen v prvním kole jako lichý a bez boje postoupil do druhého kola. Zde záleželo vše už jen na Petrovi. Prvního soupeře Lukáše Rozehnala (Judo Permoník Ostrava) porazil během pět a dvaceti sekund, čímž si vybojoval přímí postup do semifinále. Druhého soupeře Patrika Vašinu (Judo Femax Hranice) pozdějšího vítěze se porazit nepodařilo a tak na trutnovského judistu čekal souboj "pouze" o třetí pozici. V tomto případě Petr nenechal nic náhodě. Adama Ondrušku (SKP Judo Ostrava) porazil před časovým limitem a získal bronzovou medaili a cenné body pro hodnocení Českého poháru. 
Adam Vacek nastoupil ve váze do 38kg, kde bylo celkem čtyřicet tři závodníků .Prvním soupeřem byl Slovák Peter Bolibruch ( Judo Žilina). Adam první zápas prohrál. V tzv. opravkách nastoupil s druhým soupeřem. Nad Jiřím Boháčem (MEPO Ostrava) zvítězil a získal možnost postupovat turnajem. Třetí soupeř Sebastián Šíl (Slávie Kroměříž) postup zastavil a Radim obsadil pozici na šestnáctém až osm a dvacátém místě. 
Antonín Lonk bojoval ve váze nad 60kg. Zde bojovalo sedm borců. Antonín narazil na zkušené polské závodníky. Michal Mendrek a Dominik Jaworski (AZS Opole) zvítězili a Antonín obsadil čtvrtou až sedmou pozici. 

judo-06-2012_m

 Petr Kudrna


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965