Velmi dobrá bilance trutnovských judistů na turnaji " O pohár Karla IV."

Zlato: Krákora 03, Gottwald 04
Stříbro: Krákorová 04
Bronz: Kudrna 01, Dvořák 00
5 - 8 místo: Lisý 03
9 - 13 místo: Krčmář 03

V pátek 28. 9. se konal v Novém Bydžově turnaj " O pohár Karla IV.", který je zároveň 4. kolem Polabské ligy. 

judo-2012-23 m

                          Trutnovský výprava judistů spolu s trenérem R. Gottwaldem

 

Jako první vstoupil do bojů Ondřej Krákora. Bez zaváhání vyhrál skupinu nad Matějem Markem (Jablonec nad Nisou) a Filipem Tučkem (Čáslav). V semifinálové skupině rovněž nezaváhal a po výhře nad Kryštofem Jelínkem (Nový Bydžov) a Matějem Markem (Jablonec nad Nisou) vybojoval první místo.

Eva Krákorová, nejmladší člen trutnovské výpravy a nováček v závodním poli. Bojovala celkem čtyřikrát. Po vzoru bratra vstoupila do prvního zápasu své kariéry velmi dravě. Zvítězila nad Kristýnou Loškovou (Jihlava). V systému každý s každým vybojovala druhé místo.

Radek Gottwald, bojoval celkem pětkrát. Výhrou ve skupině nad Vojtěchem Hobzou (Čáslav) a Jakubem Koštířem (Mladá Boleslav) postoupil do bojů o semifinále. Zde porazil Jakuba Hanycha (Žďár nad Sázavou). V prvním semifinálovém souboji porazil Václava Šípa (Pardubice). Ve finále narazil na prvního soupeře ze základní skupiny Vojtěcha Hobzu, kterého opět porazil a vybojoval první místo.

Petr Kudrna a Marek Dvořák, bojovali v jedné kategorii. Oba vyhráli svou základní skupinu. Kudrna nad Tomášem Novotným (Nový Bydžov) a Lukášem Vosmekem (Žďár nad Sázavou). Dvořák nad Lukášem Zeiwerem (Pardubice) a Patrikem Kettlerem (Hradec Králové). V souboji o semifinále opět zvítězili. Kudrna nad Antonínem Kůželem (Žďár nad Sázavou), Dvořák nad Tomášem Novotným (Nový Bydžov). V semifinále ovšem nestačili na své soupeře a vybojovali tak společné třetí místo.

Jan Lisý a Matěj Krčmář, bojovali rovněž ve stejné kategorii. Lisý postoupil ze základní skupiny z druhého místa, po výhře nad Erikem Pudilem (Kolín) a Šimonem Frolichem (Litoměřice). V souboji o semifinále se neprosadil. Vybojoval 5 - 8 místo. Krčmář nepostoupil ze skupiny, ale svedl výborný souboj s favorizovaným Burianem (Pardubice). Po úniku z držení převzal aktivitu zápasu na sebe. Otočit skóre se však nezdařilo.

Trutnovští závodníci pokračovali v judu i po turnaji. Do neděle 30.9. navázali na judo kemp. Pod vedením profesionálních trenérů a vedoucího sportovního střediska mládeže pro Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj Jaroslava Hnáta, získávali další cenné zkušenosti. Ve společnosti cca šedesáti malých judistů od Jihlavy po Litoměřice, prožili nevšední zážitky nejen na tatami.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965