Judisté Lokomotivy měli opět nabitý víkend

Judo - Memoriál Svatopluka Frödeho v Broumově – IV. ročník


V sobotu 10.11. se judisté ve složení Ondřej Krákora, Jan Erben, Jindřich Tyl a Vojtěch Ondráček, zúčastnili turnaje v Broumově, broumovského memoriálu Svatopluka Frödeho, kterého se zúčastnilo 135 závodníků z 15 oddílů vč. polských klubů.
Nejlépe bojoval Ondřej Krákora, který vyhrál všech 5 zápasů před časovým limitem a získal zlatou medaili.

judo-2012-28 m

Ondřej Krákora

 

Galanta - Slovakia Open 2012

Zkušenější závodníci vyrazili na Slovakia Open 2012 do slovenské Galanty. Kvalitu turnaje potvrzovala účast. Judisté z Nizozemí, Dánska, Německa, Polska, Ruska, Rumunska, Maďarska, Rakouska, celého Slovenska a osm klubů z Čech, přijeli porovnat své síly.
Trutnovští judisté si místo zraněného Matěje Krčmáře, vzali faninku a nechali o sobě slyšet. V kategorii "mini" startovali Radek Gottwald a Jan Lisý.
Gottwald, ukončil všechny své souboje před časovým limitem. Po vítězství nad Adamem Bujdošem (SK Zemplín Michalovce), Matušem Ancinem (SK Arkadia Galanta), Samuelem Hebortem (IPON Judo klub Bratislava) a Simonem Semjanem (SK Zemlín Michalovce), vybojoval zlato !
Lisý, vstoupil do turnaje rovněž velmi dobře. Zvítězil nad Tomášem Drobňakem (SK Zemplín Michalovce), Soma Hergovits (Maďarsko) a v postupu tabulkou ho zastavil až Philip Schandl (Dánsko). Lisý pokračoval v boji o medaili v tzv. opravkách. Porazil Bruno Suchánského (Judo Liberec) a cestu pro bronzovou medaili mu s křížil Marek Buocik (STU Slavia Bratislava). Lisý obsadil pátou příčku.
 V kategorii mladší žáci startovali Antonín Lonk, Petr Kudrna a Marek Dvořák. Všichni tři, vstoupili do turnaje porážkou. Lonk prohrál i druhý zápas a turnaj ukončil.
Dvořák, druhý souboj ukončil před časovým limitem, vítězstvím nad Antonem Bledym (STU Slavia Bratislava). Tímto zápasem si vybojoval postup do semifinále a jisté třetí místo. V dalším souboji podlehl soupeři a bral bronz !
Kudrna, po prohře nad závodníkem z Rakouska, vstoupil do bojů o bronz v opravkách. Zde nenechal nic náhodě. Po vítězství nad Matušem Kočiarem (Dako Nové Mesto nad Váhom), Balintem Takacsem (Arkadia Galanta) a Milanem Herknerem (JC Györ Maďarsko),  vybojoval bronz !  
Odměnou za zisk tří cenných kovů nám byla dvouhodinová návštěva termálního akvaparku Galandia a návštěva termálního koupaliště Horné Saliby, kde jsme byli ubytovaní.

judo-2012-29 mTrutnovská výprava ve slovenské Galantě 

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965