JUDO - Velikonoční turnaj Teplice - skvělá akce

Na tento turnaj otevřený i pro koťata, jsme vyrazili, jako profesionální tým. Doprava hrazená sponzorem (manželé Bohutínský), večerní trénink na tatami, kde jsme spali. Po tréninku a zdlouhavé cestě, rehabilitace a relaxace ve vířivé masážní vaně. A v sobotu úspěšný turnaj. Bilance, devět závodníků - osm medailí, dvě trofeje za nejtechničtějšího závodníka kategorie a pohár.

judo-2013-13 m

Stupně vítězů

Na tento turnaj s námi vyjeli i naši nejmladší kolegové, koťata Petr Blahna ročník 2006 a Martin Jedlička ročník 2005. Martin bojoval jako lev a vítěstvím nad Šimonem Sivčákem (Jablonec nad Nisou) a Davidem Klainem (Ústí nad Labem), vybojoval zlatou medaili. Petr získal pro změnu bronzovou medaili.

Mláďata Radek Gottwald 04, Matěj Krčmář 03, Vojtěch Vach 03 a Tobiáš Chmelík 03, předvedli rovněž dobré výkony. Především Matěj Krčmář, který po krátké tréninkové a závodní absenci, načasoval skvělou formu. V kategorii mláďata do 34 kg prošel bez zaváhání přes Štefana (Teplice), Karáska (Chomutov) a Klazara (Ústí nad Labem) až do finále. Zde se potkal s oddílovým kolegou Gottwaldem, kterého v prodloužení porazil 5:0 a vybojoval zlato a trofej za nejtechničtějšího závodníka kategorie.
Radek Gottwald bral stříbro.
Gottwald a Krčmář, dostali na základě dobrých výsledků možnost startu v kategorii mladší žáci. I zde "zavářeli" zkušenějším borcům. Gottwald porazil Bindru (Proboštov) a získal dělené osmé místo. Krčmář vítězstvím nad  Janotou (Ústí nad Labem) a Humhejem (Kralupy) získal dělené páté místo. "Dobrý výkon chlapci" !
Tobiáš Chmelík díky vítězství nad Valentou (Jablonec nad Nisou) a Výborným (Most) vybojoval zlato.
Vojtěch Vach porazil Pejšu (Ústí nad Labem) a Racho (Teplice) a vybojoval stříbro.

Mladší žáci Adam Bohutínský 02, Šimon Endrych 01 a Petr Kudrna 01, pokračovali v bojích o medaile.
Adam Bohutínský, bojoval se zkušenějšími borci a na stupně vítězů nedosáhl. Vybojoval smolnou čtvrtou příčku a "bramborovou" medaili.
Šimon Endrych, rovněž nestačil na zkušenější borce a do bojů o medaile nezasáhl. Ovšem udělal nám radost dílčím úspěchem. Porazil domácího Kyselku (Teplice).
Petr Kudrna, bojoval v kategorii ml.žáci do 34 kg. Tuto kategorii obsadilo patnáct závodníků vč. Matěje Krčmáře a Radka Gottwalda, kteří dostali možnost startu pro velmi dobrý výkon v kategorii mláďata. Kudrna prošel turnajem bez zaváhání přes Sklenáře (Ústí nad Labem), Lhotu (Zbraslav) a Doležala (Ústí nad Labem) až do finále, ve kterém zvítězil nad Jiřím Holubem (Ústí nad Labem) a vybojoval zlato a trofej za nejtechničtějšího závodníka kategorie.

V hodnocení družstev jsme získali pohár za šestou pozici. Což je v konkurenci dvaceti družstev dobrý výsledek. Celého turnaje se účastnilo přes 200 závodníků. 

R. Gottwald, trenér  


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965