JUDO - Mezinárodní soustředění v Kolárovu

Judisté oddílu judo Lokomotivy Trutnov zahájili přípravu na turnajovou sezónu 2013 - 2014 Mezinárodním soustředěním ve slovenském Kolárovu. Týdenní intenzivní soustředění za účasti především maďarských a slovenských klubů, mělo jako vždy vysokou úroveň. Tréninky vedly profesionální trenéři od prvního po šestý Dan (stupeň technické vyspělosti). Přítomen byl i maďarský olympionik z Atlanty a Barcelony, který se rovněž zapojil do tréninku a předváděl techniky v Ne Waza (boj na zemi).

Soustredeni Kolarovo 2013 106 m

Na dva dny se soustředění zúčastnili i judisté ze slovenské reprezentace a jeden den i reprezentace Maďarska, Kteří před nadcházejícím MS světa v Brazíli, využili možnost společného tréninku v kvalitním prostředí kolárovské městské sportovní haly. Pro naše malé, ale i větší závodníky, bylo toto setkání velkým zážitkem, ale i motivací.
Soustředění se v doprovodu trenérů Františka Pilaře, Jaroslava Voceďálka a Roberta Gottwalda zúčastnilo jedenáct závodníků. Dorostenec Tomáš Valenta,starší žák Marek Dvořák, mladší žáci Petr Kudrna a Adam Bohutínský, mláďata (v roce 2014 ml. ž.) Tobiáš Chmelík, Petr Joudal, Vojtěch Vach, Jan Lisý, Matouš Pražák, Matěj Krčmář a mládě Radek Gottwald.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965