Judisté Lokomotivy Trutnov reprezentovali na dvou mezinárodních turnajích

V sobotu 21.9. bojovali mláďata Maťej Krčmář a Radek Gottwald na mezinárodním turnaji mláďat v rumunském Aradu. Na tuto akci byli pozváni SCM (sportovním centrem mládeže) a RVŽ (regionálním výběrem žactva) v Novém Bydžově, na základě dobrých výkonů z květnového turnaje evropské mládeže v Budapešti. Tentokrát byli "trefou do černého".
Matěj Krčmář, bojoval v kategorii mláďata 2003 do 34 kg. V kategorii měl čtyři soupeře. Třikrát zvítězil a vybojoval první místo a zlatou medaili.

judo-2013-27 m

Matěj Krčmář uprostřed

Radek Gottwald, bojoval v kategorii mláďata 2004 do 34 kg. V kategorii měl sedmnáct soupeřů. Pavoukem prošel čtyřmi výhry do semifinále, kde nestačil na maďarského soupeře a vybojoval tak třetí místo a bronzovou medaili.

judo-2013-28 m

Radek Gottwald - 3. místo

Naši kluci tímto výkonem pomohli zároveň k vítěztví družstva mláďat ČR
(Nový Bydžov), gratulujeme.

V neděli 22.9. bojovali mladší žáci Adam Bohutínský, Petr Kudrna a starší žák Marek Dvořák na mezinárodním turnaji Velká Cena Brna - Český Pohár žactva.

Na tomto turnaji jsme sice nedosáhli na medailové pozice, ovšem cenné body pro kvalifikaci na PČR jsme sbírali.
Petr Kudrna 01. Čtyřicet tři soupeřů v kategorii. Petr byl dvakrát poražen a dvakrát zvítězil. Díky těmto vítěztvím získal potřebnébody pro kvalifikaci a udržel pozici v první desítce Českého Poháru z cca padesáti bodujících.
Marek Dvořák 00, vybojoval jedno vítěztví a třikrát byl poražen. V systému každý s každým obsadil čtvrtou příčku z pěti závodníků.
Adam Bohutínský 02, dlouho odolával zkušenějšímu soupeři. Nakonec podlehl a v systému KO do dalších bojů nepostoupil.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965