JUDO - Mezinárodní turnaj Grand Prix Ostrava 

Mezinárodního turnaje Grand Prix Ostrava - Český pohár juniorů, dorostu a žactva v judu se v sobotu 15.2. zúčastnili reprezentanti Lokomotivy Trutnov. Na turnaj, který byl zároveň prvním kvalifikačním kolem pro Přebor ČR jsme přivezli osm závodníků. Mladší žáky Matěje Krčmáře, Matouše Pražáka, Vojtěcha Vacha, Tobiáše Chmelíka, Petra Joudala, Jana Lisého. Starší žáky Petra Kudrnu a Marka Dvořáka. Nejlépe bojovali Jan Lisý a Matěj Krčmář.
judo-2014-11 m 

Lisý zvítězil nad Danielem Bartošem (Pardubice), Františkem Caklem (Jihlava) a Jaroslavem Mičuchem (Praha). Postoupil do semifinálového souboje ve kterém podlehl Matějovi Šťastnému (Žilina), pozdějšímu vítězi. Další souboj s Tadeášem Křižánkem (Bratislava) opět prohrál a obsadil dělenou osmou pozici. V kategorii měl celkem třicet sedm závodníků.

Krčmář zvítězil nad Ondřejem Ptáčkem (Břeclav) a Markem Slámou (Brno). Nestačil na Jana Vopata (Chomutov) a Matyáše Roubíka (Příbram). Obsadil dělené šestnácté místo. V kategorii měl celkem čtyřicet devět soupeřů.

judo-2014-12 m
Ostatní naši borci se neprosadili.
Velmi silně obsazený turnaj ovládli zahraniční judisté, především z Ukrajiny, Běloruska, Rakouska a Polska. V kategorii mladších a starších žáků bylo celkem 540 závodníků z 246 klubů


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965