Český pohár v Judu - Jablonec nad Nisou


O víkendu 14. - 15.3. se v Jablonci nad Nisou konalo druhé kolo Českého poháru v judu. Na turnaji s rekordní účastí tisíc sto závodníků (ČR, PL, GER) získávali důležité body pro postup na Přebor České republiky i reprezentanti Lokomotivy Trutnov. Reprezentovalo pět mladších žáků a jedna dorostenkyně.

judo-2015-03 m

Jan Lisý vybojoval třetí příčku - Bronz ! V kategorii do 50 kg měl patnáct soupeřů. V prvním kole překonal před časovým limitem Tomáše Slavíka (Rumburk) technikou kesa gatame - znehybnění. V druhém kole Jakuba Vernera (Česká Třebová) na jeden pomocný bod za aktivitu. V semifinálovém utkání nestačil na Davida Dudu (Kladno) a v boji o třetí místo zvítězil nad Maximem Galinem (Mladá Boleslav).
judo-2015-05 mRadek Gottwald obsadil pátou pozici. V kategorii do 46 kg měl dvacet sedm soupeřů. V prvním kole porazil před časovým limitem Němce Lennoxe Richtera technikou tomoinage. V druhém kole rovněž před časovým limitem Matěje Rödla (Praha) technikou morote seoinage. Ve třetím kole ve vyrovnaném souboji nakonec zvítězil nad Matějem Řezníčkem (Česká Třebová). V semifinálovém zápase nestačil na pozdějšího vítěze kategorie Michala Krause (Brno) a v boji o bronzovou medaili prohrál nad Ondřejem Slámou (Ostrava). Obsadil dělenou pátou pozici.
Šimon Brezáni, bojoval v nabité váhové kategorii do 34 kg kde bylo padesát jedna borců. Dvakrát zvítězil nad Petrem Reinišem (Česká Třebová) a Josefem Resutíkem (Mělník). Hlouběji pavoukem neprošel, ale za vítězství získal cenné body.
Vojtěch Vach měl v kategorii do 38 kg čtyřicet čtyři borců. Jedním vítězstvím nad Natanelem Horvátem (Jablonec nad Nisou), získal důležitý bodík pro nominaci na listopadový Přebor republiky do Ostravy.
Michal Imerlišvili bojoval v kategorii do 42 kg. V prvním kole podlehl svému soupeři, který ho dále nevytáhl tabulkou do dalších bojů.
Abbigail Fanderliková rovněž získávala cenné zkušenosti.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965