PRAŽSKÝ POHÁR - USK cup Judo

Na pražské Folimance se uskutečnil v sobotu 16.5. tradiční mezinárodní turnaj v Judu mladšího a staršího žactva a dorostu.
Lokomotivu Trutnov reprezentovalo osm závodníků. Mladší žáci Šimon Brezáni, Michal Imerlišvili, Radek Gottwald, Jan Lisý, Vojtěch Vach, Tobiáš Chmelík. Starší žák Petr Kudrna a dorostenka Abigail Fanderliková.

judo-2015-18 m

V tomto prestižním turnaji, který se dá obsazením českých klubů přirovnat k turnajům Českého poháru, kde startují všechny velké pražské kluby a ze zahraničí např. Holanďané jsme se opět neztratili. Celkem dvanáctkrát v hale zaznělo, že vítězem se stává závodník Lokomotivy Trutnov.
V základních kolech jednou zvítězil Šimon Brezáni a Vojtěch Vach. 
Dvě vítězství vybojoval Petr Kudrna, když porazil Svobodu (Brno) a Hanzelku (Praha).
Nejlépe bojovali Jan Lisý a Radek Gottwald.

judo-2015-19 mZleva: Radek Gottwald a Jan Lisý


Lisý zvítězil čtyřikrát, třikrát v řadě před časovým limitem nad soupeři Ščerba (Ostrava), Kotan (Praha) a Labuta (Děčín). Ve finále bojoval s ještě neporaženým ve vzájemných soubojích Dominikem Dudy (Praha). Tentokrát se karta obrátila a Lisý zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem na výrok rozhodčích. Obsadil první místo !
Gottwald naopak zdramatizoval nejtěsnějším vítězstvím hned první zápas s Krausem (Brno). Další tři zápasy se Šamorem (Praha), Gežo (Rumburk) a finále s Turčekem (Praha) ukončil před časovým limitem. Samotné finále rozhodl v třicáté sekundě (viz video příloha). Obsadil první místo !   
Domů jsme přivezli dvě zlaté medaile.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965