Na Přebor České republiky mladších žáků v judu do Ostravy se nominovalo pět závodníků trutnovské Lokomotivy !!!

Jan Lisý, Radek Gottwald, Matěj Krčmář, Šimon Brezáni, Vojtěch Vach.

V pěti turnajích českého poháru (Ostrava, Jablonec nad Nisou, Brno, Chomutov a Teplice) si trutnovští judisté vybojovali nominaci na PČR Ostrava 2015 v sobotu 21.11.

Jan Lisý - obhajuje loňský titul přeborníka ČR. Do turnaje vstupuje z prvního místa jako vítěz Českého poháru. V kategorii do šedesáti kilogramů bodovalo celkem dvacet osm závodníků z celé ČR. Do Ostravy se jich nominovalo celkem patnáct. Není pochyb, že Jenda přiveze z Ostravy medaili, jen držíme palce, aby to zase byla zlatá. Ve všech pěti kolech českého poháru, stál vždy na "bedně".

Radek Gottwald - prvním rokem v mladším žactvu. Do turnaje vstupuje z čtvrté pozice Českého poháru. Jako nasazená čtyřka  bude bojovat v kategorii do 46 kg. Zde bodovalo v průběhu roku celkem šedesát sedm závodníků. Do Ostravy se jich nominovalo dvacet šest.

Matěj Krčmář - v roce 2014 mu do nominace na PČR v Hranicích na Moravě chyběl jediný bod. Letos i po zdravotních komplikacích v začátku sezóny vstupuje do turnaje z třinácté pozice. Doufáme, že se v kategorii do 46 kg potká ve finále s oddílovým kolegou Gottwaldem :-) a nejcennější kovy přivezou do Trutnova.

Šimon Brezáni a Vojtěch Vach - oba v kategorii do 38 kg.
Šimon - prvním rokem v mladším žactvu. Svědomitým a trpělivým přístupem se probojoval ze sedmdesáti dvou bobujících v českém poháru mezi nejlepších třicet dva postupujících závodníků na PČR. V Ostravě bude bojovat z dvacáté první pozice.
Vojtěch - v roce 2014 chyběli tři body do nominace na PČR. Letos do Ostravy postupuje z dvacáté třetí pozice.

Na generálku před PČR vyrážíme v pátek 6.11. na Slovensko - Slovakia Open Galanta 2015
Držte nám palce, děkujeme.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965