JUDO - Memoriál Václava Prokeše a Český pohár

O víkendu 1. - 2. 10. 2016  absolvovali trutnovští judisté poslední možný bodovací turnaj pro nominaci na republiku. Memoriál Václava Prokeše a Český pohár v severočeských Teplicích zvládl nejlépe Šopinec a Gottwald.
David Šopinec nenechal nic náhodě, porazil pět soupeřů a bral zlato !!! Upevnil již tak dobrou pozici v národním rankingu a na republice  bude 12.11. v Mladé Boleslavi startovat z předních pozic.
Radek Gottwald neuhlídal soupeře v semifinále a nechal se hodit čtyři sekundy před koncem zápasu. V pátém souboji tedy bojoval o bronzovou medaili, kterou si domů přivezl. Na republice bude startovat rovněž z čelních pozic.
Dílčí úspěch si vybojoval i Tobiáš Chmelík, který porazil soupeře v repasáži, dál ovšem neprošel.
Ostatní borci trutnovské Lokomotivy nebodovali. V tuto chvíli musíme čekat na sečtení všech bodů a vypsání redukovaného rankingu, který potvrdí kdo z dalších závodníků bude nominován na republiku. Kromě jistého Gottwalda, Šopince, Lisého a Knapa je ve hře ještě Brezáni, Vach, Kudrna a Imerlišvili.
Držte nám tedy palce, aby jsme mohli na republiku vyrazit se staršími žáky 22.10. do Jičína. 5.11. do Brna - dorost a 12.11. s mladšími žáky do Mladé Boleslavi.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965