Lokomotiva má další mistry republiky v judu

Trutnov - Oddíl juda trutnovské Lokomotivy má další mistry republiky, tentokrát v kategorii veteránů. Ve státní svátek na Den vzniku samostatného československého státu, mimochodem v den mezinárodního dne juda, bojovali v Praze o tituly národních šampiónů Jaroslav Linhart, Petr Vostřez, Vladimír Žižka a Rudolf Bradler.
judo-mcr-veteranu-2017-001
Mistr Evropy a bronzový medailista z mistrovství světa Jaroslav Linhart neměl těžkou práci. Soupeř vždy věděl, že na Jardovu výkonnost nemá šanci. Horal z Malé Úpy pojal toto mistrovství jako trénink, ze kterého si domů odvezl mistrovský titul se zlatou medailí!

judo-mcr-veteranu-2017-002

Největší překvapení měl na svědomí Petr Vostřez. Na závodní tatami se trutnovský dorostenecký mistr republiky vrátil po více než třiceti letech. Zúročil nepřetržitou tréninkovou přípravu a soupeřům „vypálil rybník". Házel jako za mlada.

judo-mcr-veteranu-2017-003

V prvním zápase se potkal s Maďarem, který využil otevřeného mistrovství. „Pecan" souboj ukončil iponem technikou Ouči gary ve 26. sekundě. Před časovým limitem vyhrál i v souboji o zlato. Finálový zápas ukončil v jedenácté vteřině technikou Učimata.

judo-mcr-veteranu-2017-004

MČR veteránů v judu

„Mladý veterán" Rudolf Bradler, který ze všech veteránských soutěží, kde se účastnil, přivezl vždy medaili, měl tentokrát smůlu. Zlatého medailistu z otevřeného mistrovství Rakouska si soupeři pohlídali. Dva vyhrané zápasy z pěti nestačily na medaili, obsadil čtvrtou pozici.

Vladimír Žižka je rovněž „mladý veterán". Účastník mistrovství světa na Sardinii měl zdravotní problémy. Po třetím vyhraném zápase musel ze zdravotních důvodů odstoupit z turnaje. Je to škoda, stačilo ještě jedno vítězství a mohlo to v zamotané skupině „cinknout".

V hodnocení družstev vybojovala Lokomotiva Trutnov osmé místo. Turnaje se zúčastnilo celkem 55 oddílů z České republiky, ale i Slovenska, Maďarska, Rakouska, Německa, Srbska, Polska a někteří jedinci i z dalších zemí, například Kazachstánu.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965