Další úspěšný víkend trutnovských judistů

Po neúčasti na pražském turnaji, jsme vybojovali velmi dobré výsledky tento víkend. V sobotu 21.5. jsme se zůčastnili Velké ceny Zdeňka Ludvíka v Prostějově.

judo-2011-018_m

Radek Gottwald se zlatou medailí a diplomem

 
Kvalitně obsazený turnaj, navštívili i judisté ze Slovenska. Trutnovské judo reprezentoval bohužel jen Radek Gottwald. V kategorii benjamínci do 28,8 kg nastoupil do prvního zápasu s Adamem Hlubinou ( Žilina - Slovensko ), kterého porazil deseti body. Druhý zápas svedl s Michalem Pekařem ( Sigma Olomouc ), kterého rovněž porazil deseti body. Třetí zápas Radek zaváhal a neutekl z držení Jakubovi Rychtrovi ( Sokol Hulín ), prohrál deseti body. Čtvrtý zápas rozhodl. Radek soupeřil s Miroslavem Němcem ( Orel Blučina ), kterého porazil deseti body a díky vyhranému vzájemnému zápasu zvítězil a získal zlatou medaili. Spokojeni se přesouváme do Hradce Králové, kde nás v neděli 22.5. čekají závody Judorej.
V neděli ráno se setkáváme s dalšími kamarády, kteří přijíždí z Trutnova. Přípravku reprezentují Karolína Janková 04, Jiří Erben 04, Ondřej Krákora 03 a Radim Vacek 01. Ze zkušenějších, Daniel Hrnčíř 00, Petr Kudrna 01, Tomáš Jíra 02 a Radek Gottwald 04.

judo-2011-019_m

Trutnovská přípravka

Nováčkovskou daň si vybírá Karolína Janková a Jiří Erben. Přestože bojovali velmi dobře a ze všech sil, své soupeře se jim zdolat nepodařilo. Radim Vacek bojoval v tabulce systémem každý s každým. Porazil dva své soupeře, Erika Ptáčka ( Judo Česká Skalice ) a Jiřího Pavelku ( Judo Pardubice ). Vybojoval druhé místo - stříbrnou medaili. Ondřej Krákora bojoval stejným systémem. Po vítěztví nad Karolínou Jankovou ( Loko Trutnov ), Matyášem Košťákem, Kryštofem Jelínkem oba ( SKP N. Bydžov ) a Martinem Nohejlem ( Sokol Hradec Králové ) jednoznačně zvítězil a vybojoval první místo - zlatou medaili. Ze zkušenějších borců nastoupil jako první Tomáš Jíra. Bojoval třikrát, jednou zvítězil nad Michalem Lánským ( Sokol Hradec Králové ) a vybojoval tak třetí místo - bronzovou medaili. Daniel Hrnčíř jednou prohrál a třikrát zvítězil nad Vlastimilem Deerem, Lamichovou Bárou oba ( Sokol Hradec Králové ) a Michaelou Dolanskou ( JC Broumov ). Vybojoval druhé místo - stříbrnou medaili. Petr Kudrna a Radek Gottwald se bohužel potkali v jedné váze. Jediní bojovali systémem ve skupinách. Oba postoupili bez zaváhání ve své skupině z prvního místa do finálového pavouka. Semifinálový zápas oba vyhráli a potkali se ve finále. Trutnovské finále bylo velmi vyrovnané. Šťastnějším byl Radek Gottwald, který pěti body porazil Petra Kudrnu.

Trutnovští judisté tento víkend získali pro Trutnov sedm cenných kovů. Jednu bronzovou, tři stříbrné a tři zlaté medaile.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965