Oblastní kolo boxu v Českých Budějovicích

V sobotu 1. 2. 2014 se konalo oblastní kolo boxu v Českých Budějovicích. Jako trenér se svými svěřenci vydal do Budějovic Milan Ondráško.

box-2014-01 m

Kateřina Güntherová

Za Trutnov startoval Nevečeral Pavel 64 kg přípravka vs. Kraml Bc Baník Most 33. Utkání bylo zajímavé a přineslo překvapení. Nezkušený Nevečeral ( 4 utkání ) porazil zkušeného Kramla na body a otevřel si tak cestu na MČR kadetů které začíná 14. února.
Jako druhý nastoupil v kadetech Maxa Adam 54 kg vs. Šindelář České Budějovice.  Los mu přiřkl juniora. Maxa po bojovném zápase podlehl svému soupeři na body - cenná zkušenost proti staršímu soupeři.
Další v řadě Daněk Jakub 75 kg junior vs. Havel Jiří Pražský Rohovnik.  Zkušený borec z pražského Rohovníku měl za sebou hodně zápasů v thajském boxu nenechal nic náhodě a zvítězil TKO .
Jako poslední z trutnovských nastoupila Günterová Kateřina 60 kg vs. Pašková Karolína BC Star Plzeň. Günterová nastoupila ke svému třetímu zápasu. Zápas ve velkém tempu zvládla výborně. Trutnovská boxerka zvítězila na body, rozhodla u ní dobrá fyzická připravenost.
Pro zajímavost - zatím v Broumovských barvách nastoupil Jakub Šuda 54 kg 56 zápasů reprezentant ČR kadetů vs. Milan Chudil BC Baník Most. Reprezentant pod vedením trenéra Ondráška z Trutnova vyhrál na body a porazil Chudila. Broumovský boxer trénuje v Trutnově a plánuje se jeho přestup.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965