Úspěšné zakončení boxerské sezóny 2009/2010

2. místo v II. lize juniorů

Dne 12. 6. pořádala TJ Lokomotiva Trutnov závěrečné oblastní kolo boxu v Autocampu Svatá Kateřina (Chotěvicích).

Na pořádání akce se podílela firma Hermann (plyn. kotle), Stormbringer (sportovní oblečení), těm patří naše poděkování za podporu.

Celkem se představilo 15 dvojic, z toho 8 trutnovských boxerů, které připravila trenérská dvojice Luboš Velecký st. a Karel Kubec.

box10-017_m


Jako první ve váze do 60 kg nastoupil kadet Herák Lukáš vs. Petráň SAC Praga Praha. Oba účastníci MČR kadetů. Zápas skončil nerozhodně.
Junioři - váha 75 kg Ciler Marek vs. Günther SAC Praha - Marek se pustil do boje, ale díky faulům, kterých se dopouštěl a byl za ně napomínán, nedohnal bodovou ztrátu a prohrál na body 1:2.
Váha 75 kg Trna Daniel vs. Ztracený SAC Praga Praha - Daniel předvedl srdíčko bojovníka, přesto nestačil na pražského borce a podlehl na body 1:2.
Váha 64 kg Hájek Daniel vs. Pechr Sk Thorn Plzeň - tento zápas mu nesedl a po zbytečných chybách prohrál svůj zápas 1:2 na body.
Váha 75 kg Hynek Jan vs. Kučera BC České Budějovice - Honza začal ve velkém tempu a díky své fyzické připravenosti porazil svého soupeře na body 3:0. Tímto vítězstvím rozhodl o 2. místě v II. lize juniorů.
Váha 60 kg Koblížek Petr vs. Maidl SAC Praga Praha - byl to Koblížkův první zápas a zvládl ho na jedničku. Pražského borce Maidla tak porazil 3:0 na body.
Muži - váha 69 kg Mikolajczyk Petr vs. Hrivňák Pavel BC Náchod - Mikolajczyk šel za svým soupeřem a tvrdě ho zasahoval, jeden z jeho úderů našel svůj cíl na spodek a dostal tak soupeře do počítání. Zápas byl ukončen v prvním kole R.S.C. 1. kol. Mikolajczyk si po roční pauze připsal vítězství.
Váha 91 kg Sklenář Marek vs. Dvorčuk Michal 105 kg SKŠP Praha - Sklenář se představil po dvouleté pauze. Jeho soupeřem byl  Dvorčuk, který před měsícem porazil v Dánsku juniorského mistra Německa. Zápas byl vrcholem boxerského klání. O 15 kg lehčí Sklenář se pustil do svého soupeře tvrdě a ten oplácel. Zápasilo se ve velkém tempu a jedna série úderů střídala druhou. Třetí kolo rozhodlo a přes nepatrnou převahu trutnovského Sklenáře byl zápas ukončen - nerozhodně.
Hlavním rozhodčím byl pan Jaroslav Novotný, bodový a ring. rozhodčí: JUDr. Josef Cabadaj z Úpice, Stanislav Nechvátal z Pardubic, Karel Kubec z Trutnova a Müller Tomáš z Brandýsa nad Labem. Těm patří naše poděkování za dobře odvedenou práci.

 

box10-018_m

Trutnovští boxeři si tak připsali důležité body a konečné umístění v II. lize juniorů na krásném 2. místě v sezóně 2009/2010 z 24 týmů.

1. SAC Praga Praha
2. BC Lokomotiva Trutnov
3. BC Třeboň
Celkem trutnovský boxerský klub v této sezóně získal 3 medaile - zlatou MČR - Herák, bronz MČR - Štelzer, stříbro - II. liga junior.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965