Cyklisté Apache LOKO Trutnov bilancovali

Na své výroční členské schůzi hodnotili cyklisté Apache LOKO Trutnov uplynulý rok. A ten byl více než úspěšný. Oddíl cyklistiky se věnuje převážně mladým závodníkům a těm se v roce 2011 opravdu dařilo. Jezdci se účastnili závodů různých kategorií, od regionálních až po závody Českého poháru, MČR, Olympiády mládeže i závodů v zahraničí. Cyklisté Race teamu vystoupili v loňské sezoně celkem 94x na stupně vítězů - 45x to bylo 1. místo, 29x druhé a 20x třetí místo.
cyklistika2012-souhrn
Z Olympiády mládeže přivezli dvě zlaté a jednu bronzovou medaili (st. žáci, kadetky), na Mezinárodním malém Závodě Míru získali  m.j. dvakrát 3. a jednou 4. místo v etapě (st. žáci a kadetky) a celkové třetí místo (nejlepší český závodník je st. žák z LOKO Trutnov). Dvakrát to byl titul Mistra ČR v silničních časovkách (st. žáci) , celkově druhé místo v ČP cross country (kadetky), celkové vítěžství v ČP v 1/2 MXC (junioři), celkově 3. místo v Junior Trophy MTB (žákyně ml.), čtyři vítězství v Poháru mládeže SCKHK (žákyně ml., žáci st., kadetky, junioři) a řadu dalších výborných umístění v ostatních soutěžích.  Tým získal již podruhé za sebou putovní pohár v MTB seriálu  BP Lumen Bike4u Cup 2011.
Děkujeme všem členům Race teamu, jmenovitě Vendule Mračkové, Kátě Šefcové, Lukáši Slavíkovi, Janě Adámkové a Petru Adámkovi za jejich výborné výsledky v roce minulém a přejeme úspěšnou sezonu 2012. Děkujeme také jejich týmovým kolegům Šlechtislavu Žalskému, Jirkovi a Kryštofovi Voňkovým, Lukáši Hanouskovi a Richardu Rusovi, kteří svými výsledky propagovali dobré jméno týmu Apache LOKO Trutnov.

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965