První kolo krajského přeboru žactva v judu

V sobotu 10.3.2012 se v Hradci Králové uskutečnilo první kolo společného krajského přeboru mladších a starších žáků družstev v judu Královéhradeckého, Pardubického a Libereckého kraje. Spojení zmíněných krajů, zvedlo kvalitu turnaje.

Novinkou byla možnost startu jednotlivců z menších klubů, které nedají dohromady celé družstvo. Judisté Lokomotivy Trutnov se tohoto turnaje rovněž účastnili. I přes nevhodný prázdninový termín vyjeli téměř všichni naši mladší žáci a jeden starší žák. Nejůspěšnější byl ml. ž. Marek Dvořák. Ve váhové kategorii do 30 kg pětkrát v řadě zvítězil nad Davidem Šindelářem (SKP Nový Bydžov), Štěpánem Pospíšilem (JK Jablonec nad Nisou), Lukášem Zenerem (Daitó Ryu Pardubice), Kryštofem Válkem (Judo DDM Hradec Králové) a Zuzanou Gregarovou (Judo Česká Třebová). Vybojoval první místo !

Radim Vacek v kategorii mladší žáci do 42 kg dvakrát zvítězil nad Kateřinou Svobodovou (JC Liberec) a Oldřichem Formanem (SKP Nový Bydžov), ale do soubojů o medailové pozice nezasáhl.
Antonín Lonk v kategorii mladší žáci nad 60 kg bojoval dvakrát velmi dobře. Bohužel v obou soubojích nepřemohl výrazně těžšího soupeře.
Další naši závodníci mladší žáci Daniel Hrnčíř, Vasil Janko a starší žák Vojtěch Ondráček, nezasáhli do bojů o medailové pozice.

Pořadí prvního kola krajského přeboru žactva v judu:

1. JUDO ČESKÁ TŘEBOVÁ
2. SKP JUDO NOVÝ BYDŽOV
3. DAITÓ RYU PARDUBICE
4. JK JABLONEC NAD NISOU
5. JC LIBEREC
6. JK DDM CHLUMEC NAD CIDLINOU
7. LOKOMOTIVA TRUTNOV
8. SOKOL HRADEC KRÁLOVÉ
9. JUDO DDM HRADEC KRÁLOVÉ
10. JC BROUMOV
11. JK PARDUBICE

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965