Judo - 1. kolo Samurajské katany v Jičíně

V neděli 1.4. "na apríla" jsme vyrazili na první kolo Samurajské katany v judu do Jičína. Celkem osm judistů reprezentovalo trutnovskou Lokomotivu. Kotě Radek Gottwald, mláďata Matěj Krčmář a Jan Lisý, mladší žáci Radim Vacek, Antonín Lonk, Petr Kudrna a Vasil Janko a starší žák Vojtěch Ondráček. Výprava byla úspěšná. Získali jsme dvě první a tři druhé místa.

judo-10-2012_m

                                                 Úspěšné judistické mládí

 

 Radek Gottwald po výhře nad Vančurou (Čáslav), Zemánkovou (Česká Třebová), Klátkem a Hujerem (oba Turnov), zvítězil v kategorii koťata do 31 kg.
Matěj Krčmář po výhře nad Melíškem (Jablonec nad Nisou) a Lukášem (Jičín), zvítězil v kategorii mláďata do 30,5 kg.
Jan Lisý po výhře nad Stasem (Jablonec nad Nisou) a Glancem (Jičín) postoupil do finále. Zde nestačil na pardubického Buriana. Vybojoval stříbrnou pozici v kategorii mláďata do 33 kg.
Petr Kudrna po výhře nad Vohánkovou (Jičín), Fricem (Turnov) a Filipim (Pardubice) postoupil do finále. Zde nestačil na jičínského Čeřovského. Vybojoval stříbrnou pozici v kategorii mladší žáci do 34 kg.
Vojtěch Ondráček po výhře nad Šefrem a Richterem (oba Turnov) postoupil do finále. Zde nestačil na vlašimského Houdka. Vybojoval stříbrnou pozici v kategorii starší žáci do 55 kg.
Radim Vacek, bojoval v kategorii mladší žáci do 42 kg. Zvítězil dvakrát nad Mocem (Liberec) a Štěpánem (Jablonec nad Nisou). Do soubojů o medailové pozice, ovšem nezasáhl.
Vasil Janko, bojoval v kategorii mladší žáci do 50 kg. Zvítězil nad Bubelinim (Pardubice). V dalších soubojích se neprosadil.
Antonín Lonk, bojoval v kategorii mladší žáci do 61 kg. V soubojích se neprosadil.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965