Judo - poslední zahraniční turnaj před letními prázdninami

V sobotu 15.6. jsme vyjeli na poslední zahraniční turnaj před letními prázdninami do polské Strzegomi. Tradičně navštěvovaný turnaj pro zkušenější závodníky se vydařil. Celkem devět borců reprezentovalo trutnovskou Lokomotivu. A domů jsme přivezli sedm medailí.

judo-2013-24 m

Nejmladší člen výpravy Radek Gottwald 04, bojoval ve váze do 37kg. V základní skupině porazil poláky Alesandera Sekulu a Mateuse Grzejszaka. V semifinále porazil oddílového kolegu Krčmáře a ve finále, kolegu Lisého. Vybojoval zlato !!!

judo-2013-25 m

Matěj Krčmář 03, bojoval ve váze do 37kg. V základní skupině zvítězil nad polákem Wojciechem Wargockím, němcem Louisem Kochem a prohrál s oddílovým kolegou Lisým. Do semifinále postoupil z druhého místa ze skupiny, kde nepostoupil přes Gottwalda. Vybojoval bronz !!!

Jan Lisý 03, bojoval ve váze do 37kg. V základní skupině nezaváhal a porazil němce Louise Kocha, poláka Wojciecha Wargockiho a Matěje Krčmáře. V semifinále porazil poláka Mateuse Grzejszaka. Ve finále nepřemohl Gottwalda. Vybojoval stříbro !!!
Stupně vítězů této kategorie tak obsadili borci Lokomotivy Trutnov - "opět pěkná podívaná".

Matouš Pražák 03, bojoval ve váze do 28kg. Ze skupiny postoupil z druhého místa po výhře nad Zbikowskim a Ostrawskim. V semifinále soupeři podlehl. Vybojoval bronz !!!

judo-2013-26 m

Vojtěch Vach 03, ve váze do 31kg. bojoval třikrát, ale zdolal pouze poláka Petera Maksantyho a medailově se neprosadil.

Tobiáš Chmelík 03, bojoval ve váze do 46kg systémem každý s každým celkem čtyřikrát. Zvítězil nad Borovičkou (Mělník) a polákem Wicinskim a Julekem. Vybojoval stříbro !!!

Adam Bohutínský 02, ve váze do 46kg v kategorii ml. žáci bojoval systémem každý s každým celkem dvakrát. Oba soupeře, poláka Huberta Gebickiho a Hynka Brebece (Mělník) přemohl. Vybojoval zlato !!!

Petr Kudrna 01, bojoval ve váze do 37kg v kategorii ml. žáci. Z prvního místa ze základní skupiny postoupil díky vítěství nad polákem Poniakowskim a němci Rothem a Heinzem. V semifinále zvítězil nad polákem Szopou a ve finále ve vyrovnaném souboji na tzv. golden skóre nad polákem Duszakem. Vybojoval zlato !!!

Marek Dvořák 00, v kategorii st. žáci do 34kg neměl soupeře. Byl nasazen do nejnižší obsazené váhy, do 42kg.
Zde předvedl perfektní výkon. Žádného ze soupeřů nepřemohl, ovšem nad polákem Wonosowskim vyhrával celý zápas a až v závěru vedení neudržel a prohrál na držení. Medailově se neprosadil.

S výkonem trutnovských reprezentantů, byli spokojeni i přítomní zástupci vedení klubu, předseda oddílu p. František Pilař a hospodář p. Jan Bláha, kteří turnaj v polské Strzegomi začali navštěvovat se svými svěřenci, již před pět a dvaceti lety.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965