JUDO - Velká cena České Skalice 2014

V sobotu 5.4. vyjel oddíl juda na Velkou Cenu České Skalice. Turnaj dobré kvality s mezinárodní účastí navštívilo přes dvě stě závodníků z osmnácti oddílů Čech, Polska, Slovenska a Maďarska.
Šestnáct reprezentantů Lokomotivy Trutnov patřilo mezi oddíly s největším počtem závodníků. Kvalita turnaje se odrazila v počtu vybojovaných medailí. "Pouze" sedm cenných kovů.

judo-2014-23 m

Zlato - Radek Gottwald. Zkušený malý závodník byl v kategorii mláďat nasazen o jednu váhovou kategorii výše, aby se nepotkal se žádným z oddílových kolegů. V základní skupině zvítězil nad Midlochem (Chlumec nad Cidlinou), Bártou (Náchod) a Benešem (Jičín). Semifinálový souboj vyhrál nad Šustrem (Nový Bydžov) a finále znovu nad Benešem z Jičína.

Stříbro - Abby Fanderlíková (starší žákyně) nováček v závodním poli. Jako nejstarší závodnice turnaje bojovala s mladšími, ale mnohem zkušenějšími soupeřkami. Přesto se podařilo jeden zápas zvítězit nad Leškovou (Praha) a vybojovat s trochou štěstí druhé místo.

Bronz - David Šopinec. Ve skupině třikrát zvítězil nad Nedbálkovou a Maserčínovou (Nový Bydžov) a Dítětem (Náchod). V semifinálovém souboji nestačil na Bezubku (Polsko).

- Jiří Erben. Ze skupiny postoupil do semifinále z druhého místa po vítězství nad Topou (Polsko) a Janíčkem (Česká Třebová). V semifinále nestačil na Szatmári (Hradec Králové).

- Martin Fiebinger. Bojoval systémem každý s každým.

- Matěj Krčmář. V prvním zápase prohrál s favorizovaným Burianem (Pardubice). Dále nenechal nic náhodě a na třetí příčku vystoupal přes Pazderníka (Praha) a Hrodeka (Česká Skalice).

- Jan Lisý. Zvítězil nad Angyalem (Slovensko), Čechem (Nový Bydžov) a Szynolskim (Polsko). Nestačil pouze na Roženě z Liberce.

Další dílčí úspěchy a zkušenosti získávali trutnovští borci Jan Knap, Martin Jedlička, Šimon Brezáni, Michal Imelišvili, Matouš Pražák, Vojtěch Vach, Tobiáš Chmelík, Adam Bohutínský a Petr Kudrna.

judo-2014-24 m


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965