JUDO - Přebor České republiky mladšího žactva Ostrava 2015

2. místo pro R. Gottwalda

V sobotu 21.11. se konal v Ostravě přebor České republiky, na který se z nominovali také 4 zástupci trutnovské Lokomotivy.
Vyrazili jsme bez zraněného Jendy Lisého v sestavě Radek Gottwald, Matěj Krčmář, Vojtěch Vach a Šimon Brezáni.
judo-2015-37 m

Zleva: R. Gottwald, V. Vach, Š. Brezáni, M. Krčmář

Šimon a Vojta vstoupili do turnaje jako první ve váze do 38 kg. Z dvaceti šesti nejlepších borců, kteří se nominovali na republiku, nastoupil první Šimon Brezáni jako dvacátý třetí nasazený se čtvrtým nasazeným Matějem Markem (Jablonec nad Nisou). Šimon prohrál a byl odkázán na postup Marka do semifinále, aby ho vytáhl do opravek. To se ovšem nepovedlo.

Vojtěch Vach jako dvacátý první nasazený bojoval v prvním kole s Markem Novákem (Brno). Na soupeře rovněž nestačil a prohrál, ale soupeř postoupil až do semifinále a Vojtu vytáhl do repasáže. Zde Vojtěch Vach opět nestačil na Jakuba Novotného (Čáslav) a mohli jsme se jít převléct.

Další želízka v ohni Krčmář a Gottwald bojovali ve váhové kategorii do 46 kg. Zde bylo nominovaných celkem dvacet sedm nejlepších závodníků Českého poháru.
Matěj Krčmář třináctý nasazený vstoupil do turnaje ve stejném scénáři jako Vojtěch Vach. V prvním kole prohrál s pozdějším vítězem kategorie Tomášem Waldsbergerem (Brno). V dalším kole ovšem nestačil na Jana Babiče (Karviná). A jdeme do šatny.

Radek Gottwald jako čtvrtý nasazený a poslední trutnovská naděje načasoval formu velmi dobře. V prvním kole zdolal před časovým limitem technikou znehybnění mune gatame Jakuba Richtera (Hulín).
V druhém kole překvapil soupeře Marka Pechýho (Praha) padesát sekund před koncem zápasu technikou o soto gary a bylo jisté, že bude bojovat o semifinále.
Do třetího kola v boji o semifinále nastoupil s Filipem Bláhou (Mladá Boleslav). Začínalo přituhovat, ale zápas byl jednoznačně v režii Radka. V časovém limitu dvou minut nerozhodla zápas žádná bodovaná technika. Radek Gottwald vítězí na pomocný bod za aktivitu výrokem rozhodčího.
Čtvrté kolo - semifinále ! Pokud Radek Gottwald vyhraje, bude ve finále. Jestli prohraje bude bojovat o třetí pozici, ale může skončit pod stupněm vítězů na děleném pátém místě.
Do souboje nastupuje s druhým semifinalistou Dušanem Gežo (Rumburk). Radek nenechává nic náhodě a v desáté vteřině zápasu posílá soupeře na záda technikou tomoinage.
Finále: Tomáš Waldsberger (Sportovní klub Královo pole Brno) - Radek Gottwald (Lokomotiva Trutnov). Přemotivovaný Radek prohrává, ale vybojoval druhé místo - stříbrnou medaili !!!

judo-2015-38 m

Radek Gottwald na stupních vítězů - 2. místo

V sobotu 28.11. Judo Lokomotiva Trutnov pořádá turnaj mláďat a mladších žáků v Trutnově Na Nivách od 10:30 hod.
Vážení příznivci juda všechny Vás srdečně zveme !!! Určitě budou k vidění pěkné techniky a dobré výkony. Pro mlsouny bude i cukrová vata ! Ale i cukr, káva, limonáda, ..., ..., bum :-). Přijďte fandit a podpořit malé trutnovské naděje.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965