JUDO - Bratrovražedný souboj Bradlera a Žižky o medaili v Budapešti

Trutnov - Společně urazili přes pět set kilometrů do Budapešti, aby si to nakonec v souboji o medaili rozdali mezi sebou. Vladimír Žižka a Rudolf Bradler reprezentovali v sobotu 25. 3. 2017 trutnovské judo na mezinárodním mistrovství Maďarska masters. Turnaje se zúčastnilo 300 závodníků z 15 zemí.

tn karate-mistrovstvi-budapest
Trutnovští judisté shodně zápasili v kategorii M2 ve váze do 81 kg. Vladimír Žižka svůj úvodní souboj prohrál s pozdějším vítězem Maďarem Panovicsem. V opravných bojích se mu ovšem dařilo a vyšvihl se do bitvy o bronz. Rudolf Bradler postupoval vítězně až do semifinále, kde prohrál na výrok rozhodčích, a tak i jeho čekal zápas o třetí místo s pikantní příchutí. Trutnovák versus Trutnovák.

Po velké bitvě vyšel z tohoto souboje vítězně Rudolf Bradler, kterému tak maďarský šampionát bude doma připomínat bronzová medaile.

O víkendu trutnovští judisté ale bojovali na dvou frontách. Mladší a starší žáci i jeden dorostenec (David Šopinec, Ethan Brar, Michal Žilka, Jakub Bartuněk, Radek Gottwald, Jan Lisý, Vojtěch Vach, Šimon Brezáni, Tobiáš Chmelík, Michal Imerlišvili a Petr Kudrna) vyrazili do Jablonce nad Nisou na druhé kolo Českého poháru. A také tady to zacinkalo. Zlato vybojoval Jan Lisý a bronz si odvezl David Šopinec.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965