Olympijský sen si zřejmě Pechancová nesplní. Její plány narušila nemoc

Plavkyni Anetě Pechancové se vzdaluje účast na olympijských hrách v Londýně. Závodnice TJ Loko FM Servis Trutnov, která začátkem června oslavila dvacáté narozeniny, se pokoušela splnit limit o víkendu na mítinku v Monte Carlu, ale z útoku nakonec nebylo nic. To však česká reprezentantka tušila již dopředu, protože na závody odjížděla nemocná.
„Zhruba od středy jsem cítila, že nejsem v pořádku. Z pátku na sobotu jsem vůbec nespala a celou sobotu plavala s teplotou, zahleněným krkem a rýmou. To se odrazilo úplně na všem,“ zoufala si plavkyně, která v těchto dnech měla být na vrcholu formy a dosahovat svých nejrychlejších časů. Místo toho monacká padesátka kraul za 27,45 byla téměř o dvě vteřiny pomalejší, než by Aneta Pechancová potřebovala plavat.

tn_Pechancova-Bratislava

Poslední možnost splnit olympijský limit bude mít trutnovská reprezentantka o víkendu v Budapešti. Dnes po domluvě s trenérem padlo rozhodnutí, že se otevřeného mistrovství Maďarska přeci jen zúčastní. Olympijská kvalifikace se uzavírá v pondělí.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965