Na olympiádu se podívá jen v televizi. Plavkyně Pechancová limit nesplnila

I ta poslední šance na splnění olympijského limitu je fuč. Plavkyně Aneta Pechancová už s jistotou ví, že v Londýně startovat nebude. V pondělí se uzavírá olympijská kvalifikace a dvacetiletá reprezentantka si letenku přes kanál La Manche nezajistila ani při závěrečném víkendovém pokusu v Budapešti.
Otevřené mistrovství Maďarska přitom mělo být pro závodnici TJ Loko FM Servis místem, kde prodá svou nejlepší formu. Ale… Její výkonnost v nejdůležitější fázi sezony ovlivnila nemoc, takže se Pechancová kromě soupeřek a časomíry musela prát navíc ještě se zdravím. A tento boj byl na její síly. V Budapešti sice páteční padesátku znak trutnovská plavkyně vyhrála časem 30,13 a v sobotním kraulu na 50 metrů dohmátla třetí, ovšem čas 26,72 byl hodně vzdálený i od olympijského B-limitu.

„Myslím, že vzhledem k nepříliš dobrému zdravotnímu stavu, se kterým jsem sem odjížděla, byly tyhle závody nakonec příjemným spravením chuti po tom minulém týdnu. Medaili s maďarskou stužkou doma ještě nemám. Forma sice nebyla taková, jakou jsme s trenérem plánovali, nicméně v tomto případě zavelela vyšší moc,“ brala to s nadhledem reprezentantka z Trutnova. Olympiádu si tak prý alespoň celou užije v televizi.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965