Stolní tenis - Vyhodnocení nejlepších sportovců a funkcionářů za dlouholetou činnost

Při příležitosti oslav 90. výročí organizovaného stolního tenisu v naší vlasti uspořádal Krajský svaz stolního tenisu dne 22. listopadu 2015 v zámecké galerii v Náchodě slavnostní večer, spojený s předáváním čestných uznání stolním tenistům a funkcionářům, kteří dlouhodobou činností nebo i současnými výkony se zasloužili o propagaci a popularitu tohoto sportu mezi širokou veřejností.
stolni tenis-2015-6 mMezi odměněnými byla i dlouholetá hráčka a trenérka oddílu stolního tenisu TJ Lokomotiva Trutnov paní Lenka Kalášková. Předáním čestného uznání, pamětní medaile a výtisku knihy „Devadesátka stolního tenisu v Čechách, na Moravě a Slovensku" tak krajský svaz ocenil její dlouholetou hráčskou a trenérskou činnost v tomto sportovním odvětví. Je potěšitelné, že přes svůj věk je dosud platnou hráčkou a vedoucí družstva žen, úspěšně reprezentující oddíl v divizi žen Královéhradeckého a Pardubického kraje. Obdobných ocenění se dostalo i dalším sportovcům našeho regionu Mgr. Karlu Vašíčkovi, Josefu Pichovi a Miroslavu Meierovi.
Radost z ocenění naší trenérce však kazí skutečnost, že ačkoli za 20 let dobrovolné trenérské práce prošlo jejíma rukama několik desítek více či méně talentovaných chlapců a děvčat, velká fluktuace a omezené tréninkové a hrací možnosti haly stolního tenisu při ZŠ R. Frimla neumožňují, aby se stejného ocenění dostalo i některému z těchto mladých sportovců.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965