Stolní tenistky LOKO Trutnov rozehrály nový soutěžní ročník 2. ligy žen

V sobotu 24. září 2016 byl úvodními zápasy rozehrán nový soutěžní ročník 2. ligy žen ve stolním tenise. Nováček soutěže, družstvo TJ Lokomotiva Trutnov, v něm na svých stolech v herně stolního tenisu při ZŠ R. Frimla přivítalo družstva TJ Sokol Turnov a TJ AŠ Mladá Boleslav. Domácí se v nich musely pro plnění pracovních a osobních povinností obejít bez svých nejzkušenějších hráček Renaty Albrechtové a Martiny Hindrákové. Všichni proto byli zvědavi, jak si trojice Jana Hronešová, Natálie Holá a Alena Landsmannová v utkáních se zkušenějšími hráčkami poradí. Díky velké bojovnosti se v dopoledním zápase s družstvem Turnova zrodilo první vítězství v poměru 6:4. Na vítězství se bodově podílely Hronešová 2,5 body, Landsmannová 2 body a Holá 1,5 body.

Do odpoledního utkání proti Mladé Boleslavi, podporované početnou skupinou příznivců, nastoupilo naše mužstvo oslabeno i o Janu Hronešovou. Rodinné povinnosti způsobily, že do utkání musela nastoupit za ní Lenka Kalášková. Protože se jí ani v jednom utkání nepodařilo soupeřku porazit, skončilo utkání nakonec naší porážkou 4:6. O naše body se shodně podělily obě zbývající hráčky.
Na domácích stolech se ženy TJ Lokomotiva Trutnov představí opět v sobotu 26.11.2016. Jejich soupeřem bude od 15 hodin družstvo KST Jirkov TECHNOLINE. Zveme všechny příznivce stolního tenisu, aby přišli povzbudit naše hráčky!!!


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965