5. ročník oddílového turnaje ve stolním tenisu

Rekordní počet 14 účastníků se sešel na 5. ročníku oddílového turnaje, který uspořádal oddíl stolního tenisu TJ Lokomotiva Trutnov pro své členy v sobotu 22. dubna 2017.

tn IMG 1554 Turnaj dospelych 2017
Hráči byli rozlosováni do třech skupin, ve kterých se utkali systémem každý s každým na tři vítězné sety. Do finálové skupiny se probojovali vždy dva nejlepší z každé skupiny a další dva hráči s nejlepším bodovým ziskem. Na ostatní hráče čekaly boje o celkové umístění a cenu útěchy.
Vyrovnanost hráčů finálové skupiny dokazuje nejen celá řada pětisetových utkání, ale i skutečnost, že o celkovém vítězi rozhodl až rozdíl dvou míčků v pátém setu. Celkovým vítězem a novým držitelem poháru se stal Tomáš Jiránek před Zdeňkem Čurdou a Rudou Mlynářem. Za Bohuslavem Dědkem se umístily ženy Lenka Kalášková a Alena Landsmannová, před osmou v pořadí Klárou Prokopcovou se umístil Vašek Doubek.
Vítězem útěchy se stal Ivoš Landsmann, i na poslední v pořadí Věru Hofmanovou byla připravena zajímavá cena, pro všechny bohaté občerstvení od rodinných příslušníků.

 

Fotogalerie >>

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965