Hodnocení stolního tenisu 2011 - 2012

Dne 12.2.2012 se uskutečnilo v herně stolního tenisu TJ Lokomotiva Trutnov závěrečné 4. kolo Regionálního přeboru družstev starších žáků. Celkovým vítězem se stalo domácí družstvo, které hrálo ve složení Štěpán Landa, Jakub Husák a Natálie Holá, když ani v jednom ze 7 odehraných utkání nenašlo přemožitele při celkovém poměru setů 50:2. Na dalších místech se umístila družstva TJ Rudník a TJ Sparta Úpice. Kromě diplomů převzali členové vítězných družstev pohár a medaile, které jim předal předseda VV RSST p. Meier.

stolni_tenis_-_2012_-_01_m

                           Zleva na fotografii: Natálie Holá, Jakub Husák, Štěpán Landa

Vítězstvím v regionálních přeborech si členové oddílu Štěpán Landa, Jakub Husák a Natálie Holá vybojovali právo účasti na krajských přeborech, které se uskutečnily dne 22.1.2012 v Hradci Králové pro starší žáky a v Hořicích pro mladší žákyně. Celkovým vítězem v jednotlivcích se stal Tomáš Hort z TJ Sokol 2 HK, naši zástupci se umístili na 17.-20. místě v jednotlivcích a 5.-8. místě ve čtyřhře. Přestože dosažené výsledky nelze považovat za úspěch, věříme, že získané zkušenosti v konfrontaci se zástupci ostatních regionů Královéhradeckého kraje uplatní hráči v dorostenecké kategorii  v následující sezoně.
Lepšího výsledku dosáhla mladší žákyně Natálie Holá umístěním na 5.-8. místě v jednotlivcích a 5.-6. místě ve čtyřhře s Kateřinou Boreckou. Celkovou vítězkou se stala Tereza Kozáková z TTC Lhota u Potštejna. Protože naše členka oddílu dosáhla následně i lepšího umístění na bodovacích turnajích mladšího a staršího žactva, přejeme jí, aby na medailová umístění dosáhla již v následující sezoně.

stolni_tenis-02-2012_m

Svou soutěž dohrály i ženy TJ Loko Trutnov. V Divizi žen Východočeské oblasti jim celkově patří 4. místo, v Královéhradeckém kraji 3. místo za SK Dobré D a Montas HK A. O lepší umístění je připravila zahraniční stáž Kristiny Matějíčkové, kterou zaskakující hráčky Zuzana Jorová, Natálie Holá a Martina Budišová nedokázaly nahradit. O zisk potřebných bodů se tak převážně zasloužily Jana Hronešová a Lenka Kalášková. Celková umístění na 4. a 7. místě žebříčku divize žen Královéhradeckého kraje jednotlivců a na 1. místě ve čtyřhře dokazují, že si pochvalu za předvedené výkony plně zaslouží.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965