Stolní tenis - Regionální přebor starších žáků

Mladí registrovaní členové oddílu stolního tenisu TJ Lokomotiva Trutnov se zapojili do Regionálního přeboru starších žáků, kterého se zúčastnilo 9 tříčlenných družstev z našeho okresu. Po 8 odehraných kolech se umístilo naše družstvo na celkovém 5. místě, celkovým vítězem se stalo družstvo TTC Koberce Brázda Vrchlabí před TJ Tatran Hostinné B.

Na předchozí dobré umístění nenavázaly ženy TJ Lokomotiva Trutnov v divizi žen Královéhradeckého a Pardubického kraje. Pokles na celkové 7. místo z 11 účastníků byl především způsoben skutečností, že většinu hráčské sezony musel oddíl odehrát bez hráček základního týmu Jany Hronešové a Kristýny Matějíčkové.

Také celkové 8. místo družstva mužů z 10 účastníků Regionálního přeboru 2. třídy nelze považovat za úspěch. Přestože po odehrání posledního kola byl Tomáš Jiránek vyhodnocen jako nejúspěšnější hráč této soutěže, častá fluktuace a nevyrovnané výkony ostatních hráčů způsobily, že hrozbu dalšího sestupu do nižší soutěže členové družstva odvrátili až zlepšeným výkonem v závěru soutěže.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965