Stolní tenis

Začátkem října byl prvními zápasy rozehrán nový soutěžní ročník 2014-2015 ve stolním tenise. Úspěšně do něj vstoupili muži Lokomotivy Trutnov „A" v Regionálním přeboru 2. třídy. Po třech odehraných kolech mají plný bodový zisk za výhry nad družstvy Sparta Úpice „C" a TJ Dvůr Králové „D" v poměru 10:8 a SK Jánské Lázně „B" 15:3. Vítězství jsou o to cennější, že dvě z nich byla docílena na stolech soupeřů. Družstvo pravidelně nastupovalo ve složení Tomáš Jiránek, Ing. Zdeněk Čurda, Bohuslav Dědek a Martin Polák.
Výhodu domácího prostředí naopak přidělilo rozlosování družstvu žen, hrajících Divizi žen Královéhradeckého a Pardubického kraje. Dvě vítězství nad družstvy Tatranu Hostinné a Jiskra Jaroměř „B" a remíza s družstvem Jiskra Česká Skalice jim zajistily průběžné první místo v tabulce. O dosažené výsledky se kromě tradičních opor Jany Hronešové, Lenky Kaláškové a Bc. Kristýny Matějíčkové zasloužila i nová hráčka Alena Landsmannová, která musela nahradit onemocnělou Natálii Holou.
Vítězstvím se mohou pochlubit i mladí stolní tenisté Petr Kotek, Adam Dotlačil, Jáchym Drašar a starší žákyně Klárka Prokopcová z nově vytvořeného družstva mužů Lokomotiva Trutnov „B" v Regionálním přeboru 3. třídy. Na domácích stolech porazili hráče TJ Jánské Lázně „D" výsledkem 12:6. Vedení oddílu věří, že ani porážky od družstev Tatran Hostinné „G" 3:15 a SPST Trutnov „B" 0:18 neodradí naše mladé hráče od snahy další pravidelnou hrou se staršími zkušenějšími hráči získávat potřebné herní zkušenosti.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965