Judisté Lokomotivy v České Třebové získali kompletní sadu medailí

Přes 720 judistů se postavilo na tatami tradičního lednového turnaje Velké ceny České Třebové. Nechyběla ani trutnovská výprava, která čítala jedenáct závodníku Lokomotivy.

judo 2024 01 m

V sobotu 20. 1.. 2024 startovali mladší žáci mladší žáci Adéla Prokopenková, Václav Hornych, Filip Sedláček, Alois Juklíček, Matěj Morávek a Jáchym Matuška a mladší dorostenci Matyáš Akštejn, Antonín Pejsar a Jakub Perdek. V neděli se představili starší žáci a dorostenci, nicméně z důvodu zdravotní indispozice reprezentovali trutnovský klub pouze starší žáci Daniel Stierand a Oliver Jung.

„Turnaj byl tak dobře obsazený, takže nebylo výjimkou čtyřicet závodníků ve váhové kategorii,“ upozornil trenér Robert Gottwald. Závodníci bojovali nemilosrdným systémem pavouka a k zisku medailových pozic bylo tedy nutné vyhrát minimálně tři zápasy.

Z trutnovských judistů si nejlépe vedl mladší žák Filip Sedláček, který bojoval jako lev, soupeřům nedal jedinou šanci a vyhrál zlato. Mladší žák Václav Hornych zaváhal pouze jednou v základním kole, což pro něj znamenalo bronzovou medaili. Také starší žák Oliver Jung jednou nestačil na svého soupeře, navíc až ve finále, takže bral stříbro.

Ostatní závodníci Lokomotivy se neprosadili, ale díky získání kompletní sady medailí vybojovalo družstvo trutnovských chlapců první místo v hodnocení oddílů.

judo 02 2024 m

Mladší žáci Lokomotivy - zleva: Matěj Morávek, Václav Hornych, Filip Sedláček, Alois Juklíček, dole - Adélka Prokopenková, Jáchym Matuška a Nicolas Stierand.

judo 2024 03 m

Mladší dorostenci Lokomotivy - zleva: Jakub Perdek, Antonín Pejsar a Matyáš Akštejn.

judo 2024 04 m


Starší žáci Lokomotivy Daniel Stierand a Oliver Jung.



Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965