Stoprocentní medailový zisk trutnovských judistů v Broumově

Trutnovští judisté vyjeli v neděli 16. 9. 2012 na mezinárodní turnaj do nedalekého Broumova , kterého se zúčastnila také početná polská výprava, posbírat co nejvíce medailí. A jednalo se o stoprocentní úspěšnost v zisku medailových umístění. Z trutnovského výběru mláďat se turnaje zúčastnil Ondřej Krákora, Radek Gottwald, Jindřich Tyl a Jan Lisý.
judo-2012-22 m

 

Pro Jindru Tyla to byly teprve druhé závody a už vystoupal na stupně vítězů. S Jindrou se ve váhové kategorii do 25,5 kg utkal o první místo, také trutnovský, Ondřej Krákora. Finálový zápas přinesl více štěstí a zkušeností na stranu a Ondřeje a na Jindru „zbylo" druhé místo. Trutnovští borci ovládli tuto váhovou kategorii a na třetí místo vystoupala judistka z Polska.
Další zkušený odchovanec trutnovských trenérů Roberta Gottwalda a Jana Valenty medailista Radek Gottwald šel na první zápas s Martinem Burianem z Pardubic. S tímto soupeřem se už párkrát utkal a jak sám říkal, má s ním spíše zápornou bilanci. Výborná letní technická a fyzická příprava judistů Loko Trutnov o prázdninách na soustředění ve slovenském Kolárově se ukázala jako kvalitní a Radek zvítězil krásným hodem nad Burianem. V druhém zápase porazil polského judistu a na stupních vítězů se na krku Radkovy blýskalo zlato.
Čtvrtou medaili získal Jan Lisý ve váhové kategorii do 36 kg. Po jednom prohraném a vyhraném zápase skončil na druhé pozici. Vítězný zápas zakončil krásným hodem na „čisté krovky".
 Pokud chcete svoje dítě dát na sport, který je sportem komplexním pro jeho fyzickou, a psychickou připravenost pak přijďte spolu s ním do tělocvičny Na Nivách. Tréninky se konají každé úterý a čtvrtek od 17:00.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965