JUDO - Velká cena Kolárova

V sobotu 25.10. reprezentovali judisté Lokomotivy Trutnov na Mezinárodní Velké ceně Kolárova na Slovensku. Přes dvě stě závodníků z celého Slovenska, Maďarska, Rakouska, Rumunska a Čech se potkalo v bojích o cenné kovy. V dobře známé hale, kam jezdí trutnovští judisté pravidelně na letní mezinárodní soustředění, čtyřikrát zaznělo při vyhlašování výsledků "Lokomotiva Trutnov".
judo-2014-044 m

Radek Gottwald - 1. místo ! V kategorii mláďata do 42 kg bojovali čtyři závodníci systémem každý s každým. Gottwald třikrát zvítězil před časovým limitem nad Slováky Oliverem Šípošem (Rimavská Sobota), Filipem Zvrškovcem (Žilina), Adamem Sadloněm (Prievidza) a vybojoval zlato.
Marek Dvořák - 1. místo ! V kategorii starší žáci do 34 kg bojovali pouze dva závodníci. Systém na dva vítězné zápasy zajistil lehkým starším žákům jisté dva zápasy. Dvořák si cestu za zlatem zkomplikoval hned v prvním kole, kde se nechal Peterem Tóthem (Kolárovo) porazit během patnácti sekund. V dalších soubojích již nenechal nic náhodě. V druhém kole Tótha uškrtil a ve třetím kole hodil na ipon. Zvítězil 2:1 a vybojoval zlato.
Petr Kudrna - 2. místo ! V kategorii starší žáci do 42 kg bojovali čtyři závodníci systémem každý s každým. Kudrna dvakrát zvítězil nad Slovákem Michalem Marunou (Martin), a Rakušanem Thomasem Uhlem. Nestačil na Juliana Riegera (Rakousko). Vybojoval stříbro.
Jan Lisý - 3. místo ! V kategorii mladší žáci do 46 kg bojovalo celkem pět závodníků. Lisý bojoval pouze se Slováky, v prvním kole porazil Drdáka. V druhém kole podlehl pozdějšímu vítězi Gašparovičovi a v repasáži porazil  Angala. Vybojoval bronz.

judo-2014-045 m


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965