Grand Prix Ostrava - Mezinárodní turnaj v judu a první kolo Českého poháru.

První body pro nominaci na Přebor České republiky se vydali sbírat trutnovští judisté do Ostravy. Tentokrát jsme z organizačních důvodů vyslali pouze tři starší žáky Jana Lisého, Vojtěcha Vacha a Tobiáše Chmelíka.

Nejlépe bojoval Jan Lisý. V kategorii do 60 kg, kde se potkalo 27 soupeřů, porazil v prvním kole Christiana Pirnburgera (Rakousko). V druhém kole Jakuba Štýbara (Olomouc), dále Tobiáše Marela (Zlín) a Ondřeje Sukače (Brno).  Ve finále se potkal s  Kirilem Noskovem (Rusko), kterého již nepřekonal a vybojoval druhé místo a stříbrnou medaili. Super výsledek !!

tn Jenda

Vojtěch Vach nastoupil v kategorii do 46 kg, kde se potkalo 49 soupeřů. Vojta měl v prvním kole volný los. Ve druhém kole porazil Wojelecha Setlaka (Polsko), ale na další soupeře již nestačil. Dílčím úspěchem získal důležitý bod do národního rankingu pro nominaci na listopadový Přebor ČR starších žáků.

Tobiáš Chmelík se v kategorii do 73 kg, kde se potkalo 15 soupeřů neprosadil. Závodník z Rakouska, který Tobiáše v prvním kole porazil v dalších kolech prohrál. To byl konec pro další naděje i pro Tobiáše.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965