Judo Trutnov - po sedmnácté na mezinárodním soustředění ve Slovenském Kolárovu


Jako v předchozích letech i letos vyjeli zkušenější trutnovští judisté rozhýbat svá těla a rozeprat se do druhé poloviny závodní sezóny. Přítomnost Slováků, Rumunů, letos i Rakušanů (dorostenecká reprezentace), ale hlavně Maďarů na kterých se podepsala příprava na pořádání letošního mistrovství světa v judu, opět zajistila velmi kvalitní soustředění. V posledních letech bývá zvykem účast nějaké judistické celebrity. Letos soustředění zpestřila hodinová vložka sebeobrany vedená maďarským policejním velitelem osobní ochrany.

Méně zkušení a mladší závodníci také nezahálejí. V předposledním prázdninovém týdnu se z účastní soustředění v České Skalici.

tn Kolarovo 2017
Věříme, že naši závodníci budou dobře připraveni na první turnaje po prázdninách a dobře načasujeme formu na mistrovství ČR.
Zároveň zveme na prezentaci juda v rámci "Trutnovského dne sportu" v pondělí 4.9. u plaveckého bazénu. Předvedeme Vám některé techniky hodů, znehybnění, škrcení, páčení, obratnost a průběh tréninku malých i velkých judistů.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965