JUDO - 2. kolo Českého poháru v Jablonci nad Nisou

Šopinec ve finále, Lisý pátý a Kudrna dvojitý start!

O uplynulém víkendu 17.-18.3. 2018 startovali judisté Lokomotivy Trutnov na druhém kole Českého poháru v Jablonci nad Nisou.
V sobotu bojovali starší žáci David Šopinec, Radek Gottwald a Michal Imerlišvili.
V neděli dorostenci Vojtěch Vach, Jan Lisý, Josef Šíd a Petr Kudrna.

Nejlépe vyšel turnaj Šopincovi. V kategorii starších žáků do 42 kg bylo celkem 34 závodníků. David měl v prvním kole volný los. V druhém kole se proti němu postavil Michal Tomášek (Prachatice), dále pak Josef Resutík (Mělník), Tobiáš Burkot (Frýdek Místek) a František Čebík (Ostrava). Všechny soupeře porazil. Ve finále nestačil pouze na Ondřeje Hulu z Opavy. Vybojoval tak druhé místo - stříbrnou medaili!

judo 2018 009 m

Jan Lisý, bojoval v kategorii dorostenců ve váze do 66 kg, kde bylo celkem 40 závodníků. V prvním kole volný los.
V druhém kole narazil na silného soupeře Le Duceho (Cheb), kterého překvapil rychlou technikou a zvítězil. Dále porazil Martina Záhoře (Domažlice). Postup základní skupinou přerušil pozdější finalista Jan Černý (Hradec Králové). Lisý pokračoval v boji o bronzovou medaili. Porazil Dominika Minaříka (Čáslav) a Daniela Šimka (Ostrava). V přímém souboji o bronzovou medaili nestačil na Filipa Hanzelku (Závišice) a vybojoval tak pátou příčku a důležité body pro nominaci na MČR.

Petr Kudrna v kategorii dorostenců do 66 kg neprošel v prvním zápase přes Davida Strouhala (Prachatice), který ho dále nevytáhl do oprav.
Využil možnosti startu ve vyšší věkové kategorii - junioři. Zde sbíral důležité zkušenosti a díky volnému losu v prvním kole, bojoval dvakrát.

Ostatní borci vypadli v prvním kole a tentokrát ani nebodovali. Ale starší žáci si ještě přidali nedělní judo kemp s trojnásobným olympionikem Janem Ježkem.

judo 2018 010 m

Následující víkend budou judisté Lokomotivy Trutnov hájit barvy na mezinárodních turnajích v německých Brémách (Kudrna) a v polské v Poznani (Lisý, Šopinec, Gottwald, Imerlišvili, Vach).
Budeme vás informovat.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965