Judista Šopinec ovládl Velkou cenu Hradce Králové

Judisté Lokomotivy Trutnov se v sobotu vydali na Velkou cenu Hradce Králové. Turnaj s mezinárodní účastí patří mezi velmi kvalitní pro pokročilé závodníky. Zkušení judisté pojali soutěž na hradeckých tatami jako velmi dobrý trénink.

judo 2019 005 m
Nejvíce se dařilo Davidu Šopincovi, který se ve skupině pral hned pětkrát. Čtyřikrát zvítězil na ippon a jednou na wazari a vybojoval suverénně první místo. Těšit ho také může hlavně to, že uškrtil soupeře z Jablonce, který ho vyřadil na Českém poháru v Ostravě.

Dvě výhry po dvou pěkných ipponech si připsal Ethan Brar, další tři zápasy ve skupině prohrál, takže to dalo na čtvrté místo. Stejné umístění si připsali na konto i Richard Bureš a Richard Kulda. Jedno vítězství ze tří soubojů získal Marek Novák, zrodilo se dokonce nad nejlepším závodníkem skupiny. Tadeáš Turičík bojoval v opravách a vypadl.

Závodní premiéru si odbyli v Hradci bratři Kiskovi. Prali se statečně, ale soupeři byli nad jejich síly. Zatímco Vilém prohrál velmi rychle, Filip odolával celou dobu zápas a soupeř ho hodil až v samém závěru.

Tento víkend čeká trutnovské judisty druhé kolo Českého poháru v Jablonci nad Nisou. Lokomotiva má přihlášeno dvanáct závodníků.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965