Stolní tenis - Závěrečné dvoukolo Regionálního přeboru družstev starších žáků

Oddíl stolního tenisu TJ Lokomotiva Trutnov byl v neděli 3. března 2019 pořadatelem závěrečného dvoukola Regionálního přeboru tříčlenných družstev starších žáků, který se uskutečnil v herně stolního tenisu při ZŠ R. Frimla za účasti pěti oddílů.

stolni tenis 2019 m1
Zatímco o umístění našeho družstva na posledním místě bylo již předem rozhodnuto, o celkovém vítězi musely rozhodnout až poslední zápasy. Chřipková epidemie mezi hráči TJ Sparta Úpice však způsobila, že oslabený, pouze dvoučlenný tým neměl v utkání o titul Regionálního přeborníka pro rok 2019 s TJ Dvůr Králové nad Labem naději na vítězství. Za vítězným družstvem se z druhého místa při stejném bodovém zisku radovali starší žáci TJ Sokol Stěžery, poražený tým se musel spokojit až se třetím místem.
Oslabení úpického družstva využilo i naše mladé družstvo k překvapivému, ale zaslouženému vítězství v poměru 8:2. Se soutěží se tak naše družstvo, hrající ve složení Matyáš Šlesingr, Lukáš Novotný a Ondřej Malík, rozloučilo vítězstvím a nadějí, že v příštím ročníku při zachování družstva může navázat na předchozí výborná umístění v této soutěži. Dosažené vítězství by mělo být povzbuzením i pro naše další hráče Jakuba Víška, Natálii Rychterovou a Miu Hammerschmiedovou, kteří se do skončeného ročníku Regionálního přeboru také zapojili. Věříme, že dosažené výsledky přivedou do našeho oddílu i nové zájemce o tento všestranný a oblíbený sport.
Pro vítězná tři družstva byly připraveny poháry, medaile a diplomy, pro všechna družstva i potravinové balíčky, které převzaly z rukou předsedy VV RSST Trutnov Ing. Antonína Šnajdra a p. Lenky Kaláškové, která závěrečné dvoukolo organizačně zajistila.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965