Ohlédnutí za ukončením zimní sezony ve stolním tenisu

V měsících listopad a prosinec 2019 se uskutečnily Regionální přebory jednotlivců dospělých, starších a mladších žáků ve stolním tenisu. Nejlepšího individuálního umístění dosáhl Ondřej Malík v mladších žácích dne 7. prosince v Úpici ziskem bronzové medaile. Další náš zástupce Matyáš Šlesingr se dělil o 5.-8. místo, regionálním přeborníkem se stal Koblížek Ondřej z TJ Baník Rtyně v P.

 tn 140 rpj úpice ml. žáci 2019

Ze zisku bronzové medaile se těšila i dvojice Marek Macl, Gabriel Záruba na přeborech starších žáků dne 1. prosince v Hostinném.

V jednotlivcích se stal regionálním přeborníkem Tomáš Vlach z pořádajícího oddílu, z našich hráčů se umístil Marek Macl na 5. místě, Ondřej Malík na 8. místě a Gabriel Záruba na 9. místě. I ve čtyřhře se z vítězství radovali domácí hráči Vlach, Jindřišek.
Regionální přebory žen a dívek se pro nedostatečný počet přihlášených neuskutečnily.
Proto oddíl stolního tenisu TJ Lokomotiva Trutnov hledá dívky ve věku 6-10 let se zájmem o tento sport. Tréninky se konají každé úterý a čtvrtek od 16 hodin v herně stolního tenisu při ZŠ R. Frimla v Trutnově.

 

 Také v mužské kategorii se náš oddíl po několika letech dočkal bronzové medaile zásluhou páru Tomáš Jiránek, Václav Doubek. Regionální přebor se uskutečnil dne 16.11.2019 v Trutnově-Poříčí.
V jednotlivcích se dělí Jiránek o 13.-18. místo, Doubek o 19.-24. místo. Regionálními přeborníky se stal Adam Brázda z TTC KB Vrchlabí v jednotlivcích a ve čtyřhře Šulc- Jež z TJ Dvůr Králové n.L.

V prosinci 2019 byla také dohrána první polovina Regionálního přeboru tříčlenných družstev ve stolním tenisu. Družstvu starších žáků TJ Lokomotiva Trutnov patří po 6 odehraných utkáních 5. místo z 8 účastníků. Tabulku vedou družstva TJ Dvůr Králové n.L., TJ Tatran Hostinné a TJ Trutnov-Poříčí se stejným ziskem 25 bodů. O zisk bodů se z našeho družstva zasloužili Marek Macl, Ondřej Malík, Matyáš Šlesingr, Gabriel Záruba a Petr javůrek.
Kromě rozlosování soutěže ovlivňuje dosažené výsledky i momentální složení družstva. Nevýhodou je také organizace soutěže turnajovým způsobem za účasti všech družstev. Proto s ohledem na nedostatečné rozměry herny a chybějící zázemí jsou upřednostňována ostatní družstva jako pořadatelé jednotlivých kol.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965