Reprezentant Šopinec dosáhl v Rakousku na zlato a bronz

Mezinárodní turnaj v rakouském Rohrbachu a regionální turnaj Královéhradeckého, Pardubického a Libereckého kraje v Pardubicích. Na těchto dvou akcích se minulý týden představili trutnovští judisté.

judo 2019 011m
 
Starší žák David Šopinec byl součástí reprezentačního výběru, který se vydal na soustředění do Rakouska. Turnaj v Rohrbachu trutnovskému závodníkovi vyšel parádně, když vybojoval bronz. Nebyla to však jediná medaile. Jelikož české družstvo bylo nejlepší mezi týmy, odvezl si i zlato.
Mladší a starší žáci Lokomotivy se „prali“ na regionálním turnaji v Pardubicích. Ondřej Filip prohrál oba zápasy a je zatím vidět, že mu chybí zkušenost. Richard Kukla první zápas prohrál tři sekundy před koncem, druhý souboj vyhrál na pěknou Uči Matu, ale třetí opět prohrál. Trenérům u něj chyběla větší chuť po vítězství.
Richard Bureš svou úvodní bitvu nezvládl, ale v dalších dvou zápasech již byl suverénní a skončil na třetím místě. Anna Viková měla jedinou soupeřku, stejnou jako na minulém turnaji, která byla v obou zápasech výrazně lepší.
Alžběta Pechová absolvovala na tatami tři zápas. První vyrovnaný duel prohrála na nezkušenost, ve druhém se radovala z vítězství. Ve třetím se proti ní postavila o třídu lepší soupeřka, a tak nakonec skončila třetí.
Judisté Michal Žilka a Ethan Brar bojovali ve stejné skupině. Skupinu vyhrál soupeř s největší silou v rukách. Michal se pral dobře, tři zápasy vyhrál a jeden prohrál. Ethan neuspěl ani jednou. Podle trenéra mají oba slabé ruce.
Tento víkend jedou závodníci Lokomotivy na evropský turnaj do Budapešti, kde trutnovské judo budou reprezentovat Šopinec, Gottwald (oba ve výběrech), Brezáni a Imerlišvili.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965