JUDO - Lokomotiva na Samurajské kataně vybojovala tři medaile

Mladí judisté Lokomotivy se o posledním březnovém víkendu zúčastnili Samurajské katany v Jičíně. Na stupně vítězů se dostali stříbrná Alžběta Pechová a bronzoví Vojtěch Hrnčíř a Oliver Jung.
judo 2019 009 m 
Alžběta se rvala jako lvice a druhým místem uspěla ve svojí kategorii mladších žáků. Vojta vybojoval dva zápasy ze čtyř, jednou na ippon a jednou na wazari a mezi mláďaty mu to stačilo na třetí místo. Pro Olivera to byla rovněž mezi mláďaty velká závodnická premiéra, takže vypadal i dost vyplašeně. Pral se třikrát, v posledním zápase pochopil, o co jde a zvítězil na ippon. Bronzová medaile pro něj určitě bude velkou motivací.

  Blízko k medaili měl také nejstarší člen výpravy Ondřej Filip. Ten poprvé nastoupil na tatami jako starší žák, vyzvali ho hodně zkušení závodníci, nicméně i přes velkou konkurenci (11 soupeřů) se závodník Lokomotivy probojoval do souboje o bronz. V něm to ale ještě necinklo. Boj o třetí místo nezvládl ani mladší žák Tadeáš Turčík.

Tobiáš Adamec zvítězil dvakrát ze čtyř zápasů, ale na postup to nestačilo, stejně jako u Anny Vikové, která si připsala jedno vítězství z pěti soubojů. Její závodnice však byly podstatně zkušenější. Ze svých skupin nepostoupili ani bratři Vilém a Filip Kiskovi. Vymknutým kotníkem skončil turnaj pro Ondřeje Medu, který odbojoval dva zápasy.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965