Judisté mají letos dobojováno, medaile přivezli ze tří turnajů

Definitivní konec závodní sezony 2019 nastal pro judisty Lokomotivy. A opět to bylo s medailemi - na turnajích v Broumově, Plzni a Liberci.
judo 2019 27 m

Broumovský turnaj O pohár hejtmana Královéhradeckého kraje přivítal devět závodníků Loko Trutnov v kategoriích mláďat, mladších a starších žáků. Ti získali šest medailí.

Richard Bureš vyhrál všechny zápasy na ipon a získal zlato. Dobré výkony zajistily druhé místo Matyáši Akštejnovi a Ondrovi Adamcovi. Stříbrný byl také Jakub Baláž. Na svých prvních závodech se představil Vojtěch Říha a byl z toho bronz. Ten vybojoval i Adam Svoboda. Nedařilo se Michalu Žilkovi a Tomáši Hančilovi. Stínem závodů bylo zranění Matěje Adamce.

Nováčci mláďata a další mladší žáci Lokomotivy bojovali na Samurajské kataně v Liberci. Výsledkově to v jejich podání nebylo nic moc. Konkurence byla velká, pod Ještěd se sjela snad celá republika, asi 460 dětí.

Richard Rychtera a Matyáš Akštejn vyhráli po jednom zápase a tímto dílčím úspěchem se s turnajem rozloučili, další soupeře neporazili. Maty Ozdojev měl daleko zkušenější a vypranější soupeře. Na tatami se dlouho nezdržel, procházel pavoukem, bojoval jen dvakrát a v obou případech byl konec zápasu do deseti sekund. Alžběta Pechová třikrát prohrála, když si nepohlídala úchop.

V Liberci bojovali také dorostenci na posledním finálovém kole dorostenecké ligy. O vítězi bylo z předešlých kol již rozhodnuto, ale trutnovští borci Šopinec, Gottwald, Lisý v barvách JC Liberec zůstávali ještě ve hře o druhou pozici. A nenechali nic náhodě, porazili všechny družstva v pořadí Brno, Litoměřice, Ostrava, Olomouc, Praha a vybojovali tak stříbrnou pozici. Na stupně vítězů se postavili závodníci z Prahy, Liberce a Olomouce.

judo 2019 25 m

Do Plzně odjel Petr Kudrna, který na západě Čech obhajoval medaili z loňského mistrovství republiky v Jiu-jitsu. Tentokrát však startoval v kategorii mužů. Opět však podal skvělý výkon, který mu zajistil druhé místo a přivezl do Trutnova pohár.

judo 2019 26 m


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965