První ostrý test judistů na Velké ceně České Třebové

judo 2020 01 m

Judisté Lokomotivy mají za sebou první turnaj v roce 2020, kterým byla Velká cena České Třebové. Turnaj, který rok od roku získává na prestiži, letos navštívilo téměř osm set závodníků z České republiky, Slovenska, Polska, ale i Švédska a Finska.

V sobotu startovali mláďata a starší žáci. Adam Svoboda bojoval čtyřikrát, ovšem v žádném zápase neuspěl, získával tak cenné zkušenosti. Alžbětka Pechová dvakrát nepřešla přes svou soupeřku a turnaj pro ni také skončil bez vítězství. Oliver Jung nastoupil rovněž do čtyř soubojů, v prvním zápase zvítězil a vybojoval alespoň dílčí úspěch.

Nejlépe bojoval v sobotu bojoval Richard Bureš. V prvním zápase zvítězil po vyrovnané bitvě v golden skóre. Další dva zápasy ve vyrovnaných soubojích sice prohrál, ale na tatami nechal vše a pral se velmi pěkně.

V neděli se představili na tatami mladší žáci a dorostenci. Tadeáš Turičík absolvoval tři zápasy. Jednou zvítězil a dvakrát byl soupeř nad jeho síly. Michal Imerlišvili obsadil dělené sedmé místo, když dvakrát zvítězil a dvakrát prohrál.

Šimon Brezáni v kategorii s 15 závodníky také dvakrát vyhrál a dvakrát prohrál. Bojoval v semifinále, kde se utkal o třetí místo s Finem. Zápas prohrál a obsadil dělené páté místo.

„Turnaj jsme pojali jako generálku před Českým pohárem v Ostravě. Škoda jen, že se nezúčastnilo více našich závodníků,“ uvedl trenér Lokomotivy Robert Gottwald.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965