Nejmladší trutnovští plavci se ve Svitavách neztratili

Trutnov - Ve Svitavách se konal Krajský přebor devítiletého a mladšího žactva, který je krásným vstupem nejmladších plavců TJ Loko FM Servis Trutnov do „světa závodního plavání".

Na nejvyšší stupeň, a to rovnou čtyřikrát, vystoupil Simon Rajsner a se třemi zlatými nezůstala pozadu ani Helena Poláková. Výborné umístění s jedním zlatem a třemi stříbrnými medailemi obsadila Eliška Šutriepková. Veronika Hůlková přidala ke krásnému druhému místu i třikrát bronz. Sbírku 16 medailí, které plavci Lokomotivy ze svitavského bazénu vylovili, doplnil Jaroslav Kortan jedním stříbrem.

plavani-2013-12 m

Výborné vystoupení na závěr podtrhly štafety na 4 x 50m VZ, v nichž chlapci obsadili krásné první místo a děvčata vybojovala druhou příčku. Ostatní malí sportovci na medaile sice nedosáhli, ale ukázali svou bojovnost a hlavně chuť závodit.

„Těmito závody děti uzavřely svou letošní úspěšnou plaveckou sezonu a my jim přejeme další kvalitní výkony, krásné prázdniny a hlavně píli při trénincích v nové sezoně, která začne v srpnu," uvedla trenérka Jitka Šolínová.


Nejlepší současní sportovci - Plavání

Historicky nejlepší plavci oddílu

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965