Plavkyně Šimánová jako druhá nejlepší žena Českého poháru

Trutnov - Další významný úspěch si připsala na své konto za veleúspěšný rok 2017 trutnovská plavkyně Klára Šimánová. V celkovém hodnocení Českého poháru obsadila v kategorii žen druhé místo a vyhrála v kategorii juniorek.
plavani 2018 03
„Toto umístění Kláry v dlouhodobé soutěži dokazuje její schopnost připravit se nejenom na nejvýznamnější mistrovské domácí a zahraniční soutěže ale i schopnost udržet dlouhodobě kvalitní výkonnost po dobu celé sezóny,“ sdělil na adresu svojí svěřenkyně trenér Pavel Pokorný.

Pořadí v Českém poháru, který ovládla Tereza Horáková (JPK Axis Jihlava), se určuje jako součet nejlepších bodových výkonů dle tabulek FINA na čtyř různých pohárových závodech na 50-ti metrovém bazénu a na čtyř různých pohárových závodech na 25-ti metrovém bazénu.

Ocenění bylo sedmnáctileté trutnovské plavkyni předáno na galavečeru, pořádaném Českým svazem plaveckých sportů, v restaurantu Občanská plovárna v Praze při příležitosti vyhlášení nejlepších sportovců v plaveckých sportech a vítězů Českého poháru v plavání za rok 2017.

plavani 2018 04 m

Nejlepší českou plavkyní byla vyhlášena popáté v kariéře Simona Baumrtová, juniorskou kategorii vyhrála v hlasování trenérů a funkcionářů Barbora Seemanová.


Nejlepší současní sportovci - Plavání

Historicky nejlepší plavci oddílu

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965