Plavkyně Bischofová a Kirschová ovládly krajské přebory

O uplynulém víkendu proběhly v České Třebové krajské přebory žactva 12, 13, 14 let, dorostu a dospělých. Tyto závody byly v kategorii žactva jedinou kvalifikací na mistrovství republiky žactva, v kategorii dorostu a dospělých jednou z posledních možností zaplavat si kvalifikační časy na mistrovství republiky.
plsvsni 2019 24 m

Do bazénu v České Třebové se vydala i početná výprava plavců trutnovské Lokomotivy. V kategorii žactva 13 let závody ovládla dvojice Terezie Bischofová a Nicol Kirschová. Tereza získala celkem osm zlatých a jednu bronzovou medaili, přičemž si vytvořila pět osobních rekordů a na 400 PZ dokonce i rekord krajský. Nicol ji zdatně sekundovala osmi stříbrnými medailemi a třemi osobními rekordy. Obě děvčata svými vysoce kvalitními výkony potvrdila ty nejvyšší ambice na nadcházejícím mistrovství republiky třináctiletého žactva.

V kategorii žactva 12 let byl hodně vidět František Pavel Bubáň, který získal tři bronzové medaile a vytvořil si osm osobních rekordů. I on by se měl bezproblémově kvalifikovat na mistrovství republiky dvanáctiletých plavců.

A dorostenci? Po skvělém vystoupení na prestižním plaveckém mítinku v polské Wroclawi, kde se prezentovali smrští osobních rekordů na úrovni bezproblémové kvalifikace na mistrovství republiky, neměly tyto závody pro ně již patřičný „náboj“, přesto se ve velmi dobrém světlé ukázali zejména Veronika Hůlková, Tomáš Havelka a Michal Jerman.


Nejlepší současní sportovci - Plavání

Historicky nejlepší plavci oddílu

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965