Bischofová mistryní, Kirschová bronzová a Bubaň s rekordy

Na žákovské mistrovství republiky v Kopřivnici a Prostějově zavítala trojice plavců TJ Loko UP Group Trutnov.
tn plavani mcr 
V kategorii třináctiletých v Kopřivnici si skvěle vedly Terezie Bischofová a Nicol Kirschová. Hned v prvním závodě na 200 m motýlek se obě postavily na stupně vítězů, když Terka zvítězila v novém oddílovém rekordu (2:28,38) a Nikča, trochu překvapivě, vybojovala bronzovou medaili.

Terezie následně přidala další tři bronzové medaile na 100 m motýlek a v polohové i kraulové čtyřstovce. Úspěšný víkend završila ještě pátými místy na polohové dvoustovce a kraulové osmistovce. Nikča vedle bronzové medaile dohmátla ještě dvakrát na sedmém a jednou na osmém místě.

Šest startů a z toho pět osobních rekordů. To byl výkon Františka Pavla Bubaně na MČR dvanáctiletých žáků v Prostějově. Z nejpomalejší rozplavby v prvním závodě na 100 metrů prsa, nečekaně dosáhl na 10. místo. V tomto závodě překonal hned dva oddílové rekordy. V mezičase na 50 m (37,53) i v cíli na 100 m prsa (1:20,88).

„Bereme to jako úspěšné mistrovství, při ještě trochu vyšší koncentraci a kdyby podrželo zdraví před mistrovstvím, mohla obě děvčata být ještě o něco výše. Pozitivní byl i výkon Fandy, především oddílové rekordy při prsové stovce,“ shrnul krátce trutnovské úspěchy trenér Pavel Pokorný.


Nejlepší současní sportovci - Plavání

Historicky nejlepší plavci oddílu

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965