Dálkoplavecká štafeta a Matěj Havlík jsou mistry republiky

Minulý víkend se uskutečnilo mistrovství republiky v dálkovém plavání ve veslařském kanále v Račicích. Přes přechodné období, kdy se i plavci věnují jiným aktivitám, si plavci TJ Loko UP Group nenechali ujít ani dálkoplavecký šampionát. A vedli si skvěle.

plavani 2022 04 m

Ve svých kategoriích jednotlivců na trati 5 kilometrů obsadili 1. místo Matěj Havlík, 2. místo Martina Šlechtová, 3. místo Adéla Mačková a Lukáš Netík, 4. místo Tereza Umlaufová. Závod se naopak nevydařil Terezii Bischofové, která obsadila až 13. místo a nepodala optimální výkon.

Se štafetovým závodem na 4 x 1,25 km v kategorii starších žáků se skvěle popasovalo kvarteto Havlík, Netík, Šlechtová, Mačková, které vybojovalo s velkým náskokem mistrovský titul. V pohárovém závodě na tři kilometry skončila třetí Barbora Hylenová.

„Naši závodníci potvrdili, že momentálně patří k absolutní republikové špičce. I přes relativní červencové volno od plavání účast nevzali na lehkou váhu, vybojovali medaile a upevnili si čelní pozice i v Českém poháru,“ krátce zhodnotil vystoupení Trutnováků trenér Tomáš Břeň.

Zdroj: trutnovinky.cz


Nejlepší současní sportovci - Plavání

Historicky nejlepší plavci oddílu

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965