Šachy - Velká cena Náchoda a Reg. přebor 2. kolo!

Na VC v Náchodě jsme se opět neztratili v davu hráčů.V kategorii 16 a mladší Horný využil toho , že tuto věkovou skupinu neobsadili silnější hráči, kteří hráli v Polsku, a opět skončil druhý, 6. Prycl 7. Retek 9. Albrechtová ze 12.hráčů.

V kategorii 12 a mladší obsadil Bouška 14.místo z 25 hráčů, kategorie 10 a mladší, si Dekker vybrala nováčkovskou daň a se ziskem 1,5b obsadila poslední místo. Kategorie 8 a mladší obsadil Del Prete 5.místo z 10 hráčů.

Regionální přebor: Trutnov B - Jilemnice 2,5 : 2,5.

Hodnocení hráčů: Dadok využil nátlakové hry k výhře, partie to nebyla snadná a končila jako poslední. Jeho protivník ztrácel pozici a pak se dostal do časové tísně, ve které nenacházel vhodnější pokračování a prohrál,
Kuda na tom byl celkem v pohodě získal brzo materiál a tento zisk v podstatě využil k vítězství. Greň, toť kapitola sama pro sebe. Napřed se jeho pozice řítila do prohry, , v závěru se podařilo ziskem materiálu zpět převzít iniciativu a aniž by se dohodl o tom, co je pro tým vhodnější, tak dal remízu. Urban hrál to svoje, měl snahu vytvářet něco na šachovnici, ale soupeř byl nad jeho síly, Albrechtová mne docela překvapila svým stylem hry, její soupeř musel tvrdě makat, aby vyhrál. Přehlédla šanci, která vedla minimálně k remíze, ale to nevadí, příště to bude určitě lepší.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965